D(agmamma)-dagen!

Marken är nästan helt bar, endast plogbilens upplogade högar påminner om vintern. Vintern som inte ville stanna.

Ja, det är väl lika bra att gå direkt på gröten så att säga och försöka svara på den fråga alla ställer sig: Hur gick det hos dagmamman???

När jag ringde på öppnade en liten tjej dörren och hälsade oss välkommna. Jag var tvungen att snabbt försöka komma ihåg ifall dagmamman var så liten å så ung förra gången vi träffades. Kanske en vikarie tänkte jag, en som inte rikitgt pratar rent. Efter en liten mindre tummult ( överdrivet i högsta grad, vart ingen tummult) så insåg både jag och Aina att det var visst en annnan tjej som var dagmamman.
Så fort jag hade trasslat av Aina sin allt för stora overall som nu efteråt vi insett att den måste var storleksmässigt felmärkt så spatserade Aina rakt in å började greja med massor av leksaker. Inte rädd där inte :)
Förutom AIna så var det 4små barn. 3 tjejer å en kille. Alla satt lugnt å fint å lekte. De visade sig vara nyvakna och hade inte kommit igång än.  
Aina accepterades i gruppen. De klappade henne fint å lekte med henne. Allt var frid å fröjd till en början. Den där lilla killen som visst kommer att sluta nu till februari, vi kan kalla honom för retstickan, han tyckte visst om att knuffa lillan och sedan säga: Ojdå?
Aina såg sina chanser och gjorde igen. När retstickan minst anade det, sprang vår egen lilla ligist och röck honom i håret.
Ungar....

Vi var där i 2h och i stora drag var det väldigt trevligt.
Så fort vi gick hemmåt somnade lilla tösen rätt kvickt.

Jag bifogar ett kort på en trött Aina i sin stora overall. Imorrn ska jag försöka ta en bild då Aina är hos dagmamman. Stay tuned!

Kommentarer
Postat av: Moster Erica

Heja Aina, heja Aina (läses med fotbollsfans dialekt)

Inte för att man ska uppmana till detta, vilket jag inte gör, ni läste fel =)

Kram

2008-01-09 @ 16:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0