Björnen sover, björnen sover....

Rätt molnigt idag och 5-7grader varmt.

Jag har precis kommit in efter att ha krattat bort bruna höstlöv från gräs och mossmattan. Vi har en gräsmatta på framsidan och en mossmatta på baksidan. Nu kanske det är någon av er som tycker att det är rätt sent på året att kratta bort löv. Jo, jag håller med.

Det märks av att Aina har partajat hela helgen, för igår och idag har hon sovit mer än hennes normala rutin. På e.m. brukar hon sova 1h, igår sov hon 3h!. Idag har hon sovit sedan kl 10 (klockan är nu 12). Men hey, jag ska inte klaga att hon sover länge. Iåfs, igår kväll kanske jag skulle ha väckt henne för hon var vaken till kl 10 på kvällen. Men så fick ja ju sova till kl 8:40 nu på morgonen :)

Jag bifogar en sovbild från gårdagens hemresa. (Notera att hon har ett halvt uppätet russin på hennes haklapp. Här har haklappen ett annat syfte än att fånga upp mat.... iåfs det är ju mat som kommer, men redan uppäten mat...)


Kommentarer
Postat av: Moster Erica

Jobbigt att hälsa på Moster i Göteborg =) Tack så hemskt mycket för att ni kom i helgen, var riktigt, riktigt mysigt! Tack för att ni diskade och fixade. Gick snabbt att återställa lägenheten. Kan berätta att Hannes också har sovit extra mycket efter helgen =)

Kramar

2007-12-04 @ 12:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0