Fjärrisen på äventyr

Grått och 4+ , det känns som om jag ska vara inne större delen av dagen...

Jag måste berätta att en utav våra 1000 fjärrkontroller har varit spårlöst försvunnen i nästan 2dygn. Utan mat, värme och gemenskap har fjärrisen som vi kallar honom för lyckats överleva. Hittades 10:43 idag, låg gömd, grå i färgen och helt stel, i ett köksskåp bakom stora plastbyttor.
Lyckan var total! fjärrisen och dess ägare kramade om varandra och med tårfyllda ögon sjöngs allsången: Vår fjärris har rymt å simpson kommer om en timme...

Lillan har i helgen hjälpt till mamma med kompisar att pyssla. Pappa rymde givetvis till än vän för att spela WoW (dataspel). Riktigt trivsamt för hela familjen.

Idag har mamma å lillan rymt till kompisar å lämnat en halvkrasslig pappa/man hemma. Idag är vila på schemat för min del.
Tog en bild på dem innan de åkte sin väg. Bifogar givetvis den.


Kommentarer
Postat av: Monster

Krya på dej så du kan komma efter Julgröten på Julafton med din familj å lämna fjärrisen hemma. Här gäller samvaro och gamla hederliga spel typ Fia med knuff, Gamla Bondespelet, Gamla Monopol mm. Om ni har varit snälla så kanske en ny Tomte tittar förbi senare på kvällen? Tänk om vi får igång Super-8 då kanske det kan bli FILMTAJM, JIPPI!!!!!!!!!!!

2007-12-18 @ 11:36:31
Postat av: Deja vu

Voff, Klä dej varmt för här är det omkring -8 å jag vill leka med dej å Terroristen!!Voff Voff

2007-12-18 @ 11:39:42
Postat av: daddy

vill leka med dig åxå :)

2007-12-18 @ 12:52:51
Postat av: Farfar

Även om det inte sägs rakt ut, tyder fyndplatsen på att den huvudmisstänkte för den den försvunna fjärrkontrollen är en glad liten ettåring. Detta föranleder mig att i god tid innan ettårings ankomst till Täby, vidta nödvändiga åtgärder för att placera fjärrkontroller på en för aktuell ettåring onåbar höjd. Krya på dig Daddy!

2007-12-18 @ 12:56:37
Postat av: daddy

misstankar finns, tyvärr finns inga vittnen.

2007-12-18 @ 13:27:30
Postat av: Monster

Skylla allt på teorrister är inte bra. Ibland finns det en så kalla demens som infinner sig i tidig ålder, fråga sjuksköterskan. För en teorrist städar inte utan drar bara ut saker från skåp, fråga krimologen GW (tror han håller med mej). Skulle inte denna teori hålla, kan det vara fjärrisen används för mycket enl 1-åring. Med andra ord vill en tjej leka mera utan störande fjärrisar.
Här bakas massa pepparkakor å burkar börjar fyllas!

2007-12-18 @ 18:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0