JUL

Då är julen kommen och magen har bytt form till en mer rund :) (oki då jag kanske hade lite rund innan åxå)
Plutten sköter sig bra med släkten, uppför sig som en prinsessa. Men med mormor och morfars hund så är det lite annorlunda. Det där med att klappa fint verkar hon helt glömt bort då det gäller hunden, hon drar å sliter i pälsen. det possitiva man kan se i det är iallafall att hon inte är rädd för hundar :)

Bilder kan man tycka vore på sin plats då det är juletid. Ni får tyvärr vänta lite tills dess jag har möjlighet att överföra mina lillan-bilder, så håll i hatten!

Jag ska försöka skriva nu under juldagarna, men ibalnad är det andra saker som slängs upp lite hastigt på den rätt spräckliga tapeten, ni vet som så´n där nuförtida populära stänkmolning. Och det är detta mina vänner som stjäl min vad jag anser rätt dyrbara bloggtid.

Ha en fortsatt mycket trivsam fortsättning på det nästan snart gångna året (oj, vad tiden går fort egentligen, det är nu när man är gammal  som man verkligen inser hur fort tiden går.)
 

Kommentarer
Postat av: Monster

Ombads att fylla Julgranen med kulor efter Ainas besök, känner mej lite besviken! Hade införskaffats nya röda kulor och som ett Monster klär man Julgranen innan släktträffen med massor av kulor å inte en enda gick sönder. Nu har jag flera hundra Julgranskulor och alla är hela de kommer att räcka i evighet!!! Aina tyckte däremot om en gammal dockvagn och sin mammas gamla skadade pojkdocka. Behöver inte ens tvätta Julduken efter besöket. God fortsättning på gamla året.

2007-12-26 @ 18:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0