Så är det fredag igen :)

Så är julstressen kommen... eller njaaää, måste erkänna att både jag å lillan tar det rätt lugnt än så länge :)

lillan ligger å sover efter vår förmiddagsprommenix förbi närbutiken. Oj va folk! jag trodde inte det fanns så mycket folk i sta´n! Hela den gigantiska parkeringen framför närbutiken var så gott som full, å det nu på förmiddagen. Jag å lillan hade bara ett kort ärende som med skickliga slalomsvängar runt tomtenissar å semesterfirare gick skapligt fort.
Jag, vad har hänt sedan sist... jo det är ju en del. Här kommer ett axplock:
* lekt tjuv å polis där polisen skadade sig då denne reste sig för snabbt efter att ha jagat tjuven under bordet.
* Haft besök av en vänner. deras barn är ngt äldre än vårat lilla busfrö = de tycker det är jättekul att leka med lillan.
* Anlitat barvakt, gick bra i början, sedan blev lillan jättejätteledsen, ni vet sådär ledsen som bara barn och seriefigurer kan bli.
* hjälpt till att putta in en bil i garage
* fikat massor
* träffat dagmamman (lillans altså)
m.m.

Det där sistnämda var intressant. Vi föräldrar var ju lite smått nervösa för hur det skulle bli det här första mötet. Det gick bra kan jag meddela, hon verkar jättesnäll. De andra barnen tyckte det var kul med en färsking å började leka med våran plutt rätt snart :) Hehe, en liten 4årig grabb blev lite blyg då våran charmiga 1-åring spanade in honom.
Vi är nöjda.


Jag bifogar två kort idag. de visar iåfs i stort sett samma sak. När lillan går runt i hemmet å pratar i telefon. En väldigt vanlig syn nu för tiden. Det konstiga är att hon pratar rätt mycket då ingen annan är på tråden å tvärt om när någom vill höra på. Men det blir nog ändring på det.

Ha en fin helg, glöm inte att ta det lugnt ute på vägarna.
Glöm inte ordspråket: Hällre en inslagen bil under granen än en sönderslagen bil framför granen.


Kommentarer
Postat av: Farfar

Ta det lungt på vägarna när det bär av norrut. Här finns det massor av telefoner som Aina kan få prata i. Om hon vill kan hon få testa en telegrafinyckel också. Framföra allt finns det massor med olåsta skåpdörrar, blomkrukor, bordslampor och prydnadssaker att ta tag i för att se vad som händer...Välkomna!

2007-12-21 @ 14:30:04
Postat av: Kalle

Farfar: Jag kommer oxå och tar tag i saker!

2007-12-21 @ 18:32:23
Postat av: daddy

Ser fram emot en spännande jul med barnosäkra hem :)
ääh, huvudsaken husen är fyllda av frid och kärlek :)

2007-12-22 @ 19:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0