Babysim å julstrumpor

Små regndroppar som knappt märks singlar ned i den för  årstiden rätt varma luften.

Aina, vår lilla pannkaksproppare ligger nu och sover i sin vagn efter en rätt lång förmiddagsprommenad.
Vi stannade till och tittade på hur en granne satte upp julbelysning i trädet. Jag insåg att snart sitter man där med julskinkan på tallriken och julstrumporna på fötterna (för oss som inte har en öppen spis och kan hänga upp strumporna i väntan på tomten ha altså strumporna på fötterna... föresten det där med att inte ha en öppen spis men vill ´ändå att tomten på något sätt ska kunna komma in i huset så är mitt tips till er: sätt upp toalettstolslocket och häng strumporna ovanför.  Okey.... dåligt skämt, förlåt)

Hon sov till 8:50 i morse, väldigt skönt. Så det gjorde inget att hon var vaken till 21 igår.

Jo, igår. BABYSIM! Det gick relativt smärtfritt för mig, men för ynglet Aina var det tuffare. Det var återigen dags för undervattensfotografen att komma på besök. Redan i omklädningsrummet kunde man nästan ta på den nervositet som fanns bland de "färska papporna" som inte varit med förr. Jag som är en veteran gjorde som ni alla säkert skulle göra, jag sa något fyndigt, en s.k. icebreaker. Jag sa till en nästan kritvit pappa att det var synd att man inte hade hunnit vaxat benen innan och skrattet flödade som de små isflaken i venedig gör på vinterhalvåret.
Väl inne i bassängen var det mycket lek på egen hand för instruktören stod vid fotografen och hjälpte till. Aina simmade runt som vanligt och tog saker från andra barn.
Äntligen var det våran tur. Fotografen berättade att jag skulle på ngt omänskligt och för mig väldigt förvirrat sätt hålla min lilla dykare på ett sådant sätt så att inte min arm skulle synas på fotot. Jag försökte, men det vart kallops av det dyket. Dyk nummer två höll jag plutten som jag ville och det gick bättre.
Ni får tyvärr hålla er lite innan ni får se fotot, men det är värt väntan :)

Ha en trivsam och härlig 1:a advent!

Kommentarer
Postat av: Farfar

Vi som bor utanför Motala väntar med spänning på dykkortet(n). Jag har verkligen försökt att föreställa mig hur ett s k "kallopsdyk" med Aina som huvudperson kunde ha sett ut, men det måste ha väl ha varit som det brukar i sådana här sammanhang, att verkligeheten överträffar dikten, d v s i verkligeheten var dyket bättre än kallops.

2007-11-30 @ 13:39:13
Postat av: daddy

Jo, det kanske är sant att dyket var ok, men fotot blev kasst. Endast min armbåge syntes

2007-11-30 @ 22:11:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0