Då vare dax för babysim...

Behagligt ute, snön är kvar, men behagligt... kan iåfs bero på långkalsongerna :)

Det är Torsdag. För alla trogna läsare så betyder torsdagar babysim. Vi har precis kommit in genom vår lite för solblekta ytterdörr (ska nog försöka måla om i vår) efter att ha simmat runt bland väldigt många mammor.
Vår babysimgrupp har slagits ihop med en annan grupp som inte alls är lika rutinerad som våran. Att sammanslagningen hade skett fick jag reda på i förmiddags då jag ringde gymmet å checka att det var babysim idag. Så jag har nu gått runt hela dagen å grubblat på hur jag ska hantera massor av nya mammor.
Väl vid bassängkanten stod de flesta, låt mig kalla dem för nybörjarmammor, runt bassängen och såg faktiskt lite nervösa ut. Jag som har sett den i Tyskland stora filmstjärnan Mitch i tv-serien baywatch andades snabbt in lite extra syre för att öka lungvolymen och på så sätt även bröstomfånget, slängde lite nonchalant min å pluttens badhandduk på en låda som stod i rummet och gick ned i bassängen.
Efter några minuter var det nästan lite obehagligt trång i den varma bassängen. Men eftersom baywatch-theme (introlåten till tv-serien) fortfarande dunkade i mitt huvud var jag ju tvungen å spela lite Allan. Jag gjorde konststycket karusellen. Det går ut på att hålla sin unge med raka armar ut från kroppen å snurra runt. Eftersom jag är lite utav en expert på just konststycket karusellen gjorde jag den ganska länge (lillan tycker den är kul). Eftersom nybörjarmammorna inte inser att det bildas rätt stora svallvågor då man gör karusellen så var det ju en hel del smånissar som börja tjippa efter andan medan Aina for runt i karusellen. De lär sig ;)
Ja, nu ska jag nog väcka plutten som är helt slut efter att ha impat på alla andra i bassängen.


Kommentarer
Postat av: fröken grå

Stila er lagom!!!!+)

2007-11-15 @ 18:20:08
Postat av: Kalle

Hihi!

hon ser ju helt slut ut! Snart ska jag till bassängen och träna lite också, hoppas det inte är lika trångt... Måste ju få upp crawlet till surfningen i staterna.

/Cody Maverick

2007-11-16 @ 08:48:35
Postat av: daddy

Tips från Coachen: Var ett med vattnet!

2007-11-16 @ 12:03:04
URL: http://daddy.blogg.se
Postat av: Farfar

Kör hårt Johan. Nybörjarna ska veta sin plats i bassängen!

2007-11-16 @ 12:03:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0