Slask ute, å slaskstopp inne

Snön är här.... eller rättare sagt den var här i morse, då i skepnad som en gigantisk vattnig havregrynsgröt (grå och slaskig) Det vore tokigt att ringa bergaren å greppa snöskyffeln då snön försvann lika snabbt som den kom. Denna snömängd är försumbar i jämförelse med det som kom över Stockhom för 26 år sedan (grattis bror!)
Lillan, som inte kunde sova denna första snödag vaknade 6:05. Vi gick med trötta kliv ned för trappan (iåfs, lillan satt på pappas arm) och in i vårat redan upplysta kök.
Eftersom pappa inte kunde släppa tanken på den gigantiska havregrynsgröt som fanns utanför hemmets i dåläget lugna vrå gjorde två gigantiska grötportioner. Vi fick slänga rätt mycket och medförde totalstopp i slasken. Efter att ha brottats med diverse matrester några minuter gav vi oss iväg till närköpet och köpte oss det ultimata vapnet, en vaskrensare!
Väl hemma var det mycke lek, både brottning och kurragömma runt soffbordet. Tyvärr gick det överstyr då lillan fick en konstig blick och tog upp tillhyggen (tv-kontroller) å började banka dessa i pappas huvud. Jag tror hon har tittat för mycket på teletubbies.

Bifogar en bild då hon har den där blicken
Hade gott


Kommentarer
Postat av: karro

Hahaha! Bilden e ju helt fantastisk! Borde skicka in den till någon tävling! Kram

2007-11-07 @ 19:36:30
Postat av: Kalle & Lena

Tack för gratulationen! Sjukt rolig bild, och som vanligt riktigt roligt att läsa!

2007-11-07 @ 21:57:27
Postat av: Moster Erica

Kan bara hålla med dej Karro, vilken härlig busig bild!
Ser fram emot nästa helg och få träffa hela familjen! Kramar från göteborg där snön inte visat sej alls, men Julen fick jag idag iform av pepparkaksdeg =)

2007-11-08 @ 11:34:51
Postat av: daddy

Hehe, jag är glad att jag kunde fånga hennes busblick hon får ibland :)

Ååå, jag vill åxå ha pepparkaksdeg :)

2007-11-08 @ 11:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0