Tillfälligt räddad...

Det är lördagkväll, det är kallt och mörkt ute, damerna sover och jag sitter halvt ointresserad och tittar på en frågesport som sänds på en utav för oss få reklamkanaler.
Bara för att testa lite slog jag på mitt av experten kassa modem, och poff den gröna dsl-lampan lös klarare än på länge (för er ej inbitna i adsl-träsket innebär ett fast grönt sken en synk mot fjärrstation, iallafall på mitt modem)

Jo, nu ska jag äntligen skriva lite om lillan. Hon är rätt gammal nu, om jag inte mins helt fel så kommer hon att fylla 1år den 1:a advent, altså nu på söndag :) det är häftigt, fatta att jag har kännt det lilla pyret i ett helt år!

I fredags var jag och  ALLA andra på närköpet (den 25:e, en fredag skall man INTE gå till närköpet.... iåfs ifall man tycker om att trängas med ALLA andra så....) Då vårat närköp erbjuder kunder att skjuta varornas sträckkod med en laserpistol så är det rätt häftigt att handla, lite som lasergame, fast betydligt tråkigare.
Då pappan tror han är cool för han går runt med en pistol (hehe, hoppas ni tänker på den gammla låt-hitten) så vill ju lillan vara cool åxå. Närköpet har således tänkt på det och erbjuder alla barn bananer.
Föreställ er detta framför er: Pappan drar vagnen, har en pistol i ena handen, en banan i den andra och ska plocka varor... hur funkar det??? Å just det, tänk på att det kryllar av hamstrande människor runt om åxå som man försöker undvika att krocka med....

Idag var farmor och farfar på besök och hade en hjälpsändning med sig, både mat och kläder så nu tror jag vi kommer klara oss tills nästa vecka då internet skall fungera klockrent igen (enligt kundtjänst)
Bifogar en bild från fredagens efterfest (lillan och pappa ensamma hemma fredag = pizzafest!)

På bilden ser ni hur lillan, rätt sliten,  mumsar på salladsburken.


Kommentarer
Postat av: Monster

Åh, vilket år befinner du dej i??? Själv idag söndag 25 så har vi tagit snöbilder. Ser fram emot att tre tjejer fyller år inom närmaste veckan å lillan är 1 av dem. Syns snart!

2007-11-25 @ 12:30:07
Postat av: daddy

hehe, oki då, inte 25:e... men lönefredag!

2007-11-25 @ 14:18:49
Postat av: Monster

Åh, jag trodde det var på tisdag, men kanske barnbidraget??? Annars var de kanske ute för lördagen var köpfri-dagen!! Därför var vi ute då. Vi får tjafsa om det när vi träffs eller ska jag hålla koll på Teoriristen mens du leker med busfröet! Hon saknar den farten du har jämfört med oss gamlingar med krämpor, fniss...

2007-11-25 @ 18:51:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0