Är vintern redan här???

Snön faller ned som tunga pianon idag, ett ljust och vitt täcke har lagt sig på den igår torra marken...

Så skulle bloggen kunnat börja idag, för det är sannerligen kyligt ute idag. Både jag å lillan pälsade på oss från topp till tå för att klara av den bitande kyla som mötte oss då vi med glada men inte allt för höga skutt äntrade utemiljön.
Idag fick lillan havregrynsgröt, jag tänkte även koka gröt till mig men samtidigt som jag skopade upp de fulla decilitermåtten med vatten i den rätt lagom grötkastrull vi har tänkte jag på vad som hände igår morse. 
Igår kokade jag lite extra mycket gröt så att vi skulle bli riktigt mätta. Jag slevade upp gröten i våra olika stora tallrikar, tog fram den sylt som lillans snälla mamma har gjort, öppnade kylskåpet för att ta fram den ekologiska lättmjölken, men...men... vart är mjölken, tänkte jag. Tittade på lillan, hon såg oskyldig ut. Lillan som tycker om gröten utan mjölk slevade i sig den utan problem men jag själv fick slänga den nästan överfulla, rätt stora, tallrik med gröt.
Så både idag och igår har jag ätit fil med flingor (jag har köpt mjölk nu, 5st litrar då det blir mängdrabatt)

Bifogar en påpälsad lillan.
Hade finfint!


 

Kommentarer
Postat av: LillKusin

Mysig, mysigare, Aina.
Fräckt fluff :D

2007-10-23 @ 15:50:45
Postat av: Kalle

Ser nästan lite stor ut, den där overallen, men skön, ack så skön. Tänk om man hade en sån, nu får jag nöja mig med att värma fötterna på data-laddarn sålänge.

2007-10-23 @ 17:18:14
URL: http://wearewiz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0