Inte dammsugare i hemmet, men på jobbet!

Härligt med en liten virvelvind i hemmet :)
Det var städning som bland annat stod på gårdagens program. Vår egen lilla dammtuss ville ju självklart ha en bit utav den ganska torra och ibland till och med näst intill oätbara städtårtan. Eftersom att pappa några månader sedan skrämde livet ur det då krälande lilla krypet med dammsugaren så är det städning med sopborste, dammvippa och skurtrasa som gäller i hemmet.

Idag har pappa gjort ett gästspel på jobbet, var närvarande på ett möte där det bjöds på ätbara dammsugare, de är de bästa dammsugarna :)

Bilden jag bifogar är från gårdagen. Vi var hembjudna till ett trevligt par på finmiddag och tiden sprang iväg medan lillan blev tröttare och tröttare. Väl hemma var hon som en sovande degklump som sov under både blöjbyte och pyamaspåtagning (hmmm, sovande degklump, hur är en vaken degklump? Iåfs en degklump som rör på sig, dv.s en som jäser.... hmmm är lillan kanske egentligen en vaken degklump fast hon sover....för hon jäser och jäser..?..)

Jo,  efter att ha läst min fars kommentar på gårdagens inlägg och läst den länk han bifogade tror jag att jag kommit på hur den östtyska Herr Sandmann klarar av att jobba så mycket han gör. Ifall ni är intresserade klicka här

Ha en fin onsdag,  jag ska gå ut å vattna hallonen...


Kommentarer
Postat av: Moster Erica

Hon är så söt och underbar eran lilla Ängel!

Nu har jag äntligen också hittat till bloggen och går in varje dag för att se vad som hänt/händer. Härligt med underhållande text (du skriver väldigt bra Johan) och lite bilder på "det krälande krypet" som man tyvärr inte träffar så ofta som man velat =( Hoppas eran dag blir riktigt mysig!

Massor av kramar från en trist Göteborg men en glad moster

2007-10-11 @ 09:42:47
Postat av: Karro

Ja, de ätbara dammsugarna e bäst. Per den luringen tog hem alldeles för många som blivit över från en svensexa för ett par veckor sedan. Eftersom det bara är jag som är hemma på dagarna (som får äta mer än puré) så föll det på min lott att äta upp alla. SÅ kan det gå... Nu ska jag och Elias ut och demonstrera mot gatuvåldet i Kungsträdgården tillsammans med Anton! Kram kram på dig din lilla författare (det blev ju tyvärr inte nobelpriset i litteratur till dig i år, men nästa år! fortsätt skriv!) /Karro

2007-10-12 @ 15:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0