Jag vet inte....

Tiden är 22:20, gick upp 06:20... Börjar bli lite trött.
Aina vill inte sova, jag försökte lägga henne redan vid kl 19 då hon visade, även för halvblinda hemmapappor, tydliga tenenser på trötthet. Hon drack upp sin inte allt för goda och allt för kalla välling i ett nafs och allt såg bra ut. Pappan tog sin till synes sänglängtande dotter i sin famn, gick upp för trappan och in i hennes inte för allt tjejiga rum där pappa redan förbrett lampans dimmer på en mycket låg nivå. Allt såg bra ut, men ack... Våra blickar möttes, då insåg den nu ganska erfarna pappan att den blicken var inte den vanliga trötta blicken. Istället kom den där: nej pappa, jag ska vara lite småjobbig idag, lite som ett upponedvänt bi i en blomma där en tjur sätter sig.

Annars har allt varit fint, helgen var finfin, trevligt att släktingar kom på besök under helgen å hjälpte oss att måla väggar i vardagsrummet, detta på ett mycket proffsigt sätt, ni vet med rollers å grejer... (hehe, iåfs, hur skulle man annars gå till väga att måla...)

Ursäkta för det sena inägget, är ju pappa nu för tiden, går lixom inte att planera de lediga stunderna längre...
Ha det fint

Bilden jag bifogar är rykande färskt och visar en superduper trött tjej som har bestämt sig att sitta uppe.Kommentarer
Postat av: Kalle

Hoho!
Va söt hon är, jag tror inte för en sekund att hon skulle kunna vara jobbig och inte vilja sova, ser ju ut som världens snällaste! längtar tills vi får komma ner och måla väggar också(?)!

2007-10-16 @ 09:52:11
Postat av: Far

Vi är glada för de inlägg du hinner med - inte minst för korten på Aina.

2007-10-16 @ 12:35:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0