Måndag, ännu en dag med strålande sol!

Är just hemkommen efter en lååång och härlig familjepromenad i höstsolen. Började kl 10 och är hemma igen kl 17. Okey, okey, måst erkänna att den innehöll ett par stop, både hos Ainas kompis Samuel och diverse affärer, men det känns ändå att man varit ute :)
Pappa och lillan är på extra glatt humör då mamma har tagit ut semester hela denna vecka för att få spendera mer tid med oss (tror vi i alla fall att hon vill),  så vi är väldigt tacksamma! Vi ser fram emot en finfin familjevecka framför oss.
För många passerar helger allt för snabbt men för lillan och mig brukar helgerna på något ganska skönt sätt flyta in i de omkringliggande veckodagarna. Detta kan bero på att vi ofta, man kan nästan säga var och varannan dag,  vaknar upp förbryllade och samtidigt upprymda då vi med stor osäkerhet funderar på vilken veckodag vi just fått glädjen att vaknat upp till. Lillan gissar ofta de nya dagarna är en torsdag, detta kan nog mer beskrivas som en önskan från lillan än en seriös gissning då hon med glädje och lite för liten mun försöker pressa in stora bitar pannkakor på torsdagar.
Jo, föresten, helgen som passerat, vad har hänt? Jo, morfar och mormor har varit på besök och dumpat av en uppgrävd hallonhäck som vi med nyinköpt planteringsgjord grävt ned på vår alldeles lagom stora tomt.
Jag bifogar ngt kort då lillan är med och styr upp trädgårdsarbetet.

För er som vill se ännu fler bilder på hallonhäcken så kommer dessa ligga här
Ha en fortsatt trevlig måndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0