Städning på schemat

Jag har börjat inse att den här hösten verkligen är fin. Eller är det så att jag haft mycket annat för mig de senaste höstarna så att jag inte hunnit/brytt mig om att reflektera över hösten. Många säger att hösten är dyster och grå, jag tycker tvärt om. Det är snarare vintrarna som kan vara utav en grå karaktär.

Lillan hoppade över sin eftermiddagssömn igår, vilket gjorde att hon blev lite småtrött då vi med halvhjärtat intresse såg nyhetsuppläsningen kl. 18.00. Pappa som jag är insåg att här gäller det att tänka till. Ska jag hålla henne vaken någon timme till eller ska jag ge henne välling nu. Eftersom jag inte är en person som tycker om att gå upp när brevbäraren gal så insåg jag rätt snart att det är nog mödan värd att låta henne vara uppe 1h till.

Jo, idag är det städdag, inte kanske för att det är onsdag( eller hur, visst är den onsdag idag, jag har ingen koll längre då alla, vad jag tycker, pappadagar flyter ihop), eller för att vi tycker det är kul. Snarare är det för att det verkligen behövs. Lillan hjälper självklart till på sit eget sätt. Jag kom på henne stå vid drickabacken och halsa från vad som borde vara tomma drickaflaskor. Tyvärr hade jag inte kameran till hands då jag såg detta. 

Hade fint, ska damma av lite nu... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0