Dotter, samma intresse som mamma?

En härlig och solig dag. Vi har spenderat hela förmiddagen med mamma nere på sta´n å kollat läget. Riktigt trivsammt att strosa runt. Vi tittar efter en overall till Aina, för snart är den slaskiga och milda vintern här.
 Det är konstigt att det ofta är så, altså slaskig och mild vinter, rätta mig om jag har fel föräldrar, men var inte vintrarna mer vita när jag var liten???

Vi hade besök igårkväll, som alltid blir det panikstädning innan, det är då man inser att det inte är bara fördelar med ett familjärt och trivsamt hus, fett mycke mer att städa. Det är skönt att vi som familj(exklusive knatten) har flyttat några gånger och på så kunna slänga många saker, men hey, fortfarande finns det en del grejer man kan fråga sig ifall man verkligen behöver (ja frugan,  jag tycker x-boxen ska vara kvar). Igår han vi nästan klart med städningen, alla ytor förutom arbetsrummet. Där pågår ofta till synes ett febrilt syjuntearbete med många ekorrar i hjulet ( mer skämtsamt kan man säga: många pinnar i glassen..........hehe......fatta knasigt, tänk dig en piggelin med 17pinnar sticker ut lite överallt, jättekonstigt måste det se ut)
Det är ingen stor nackdel att inte alltid hinna med att städa upp, för familjens lilla damsugare/orkan hittar alltid saker att äta på/kasta/undersöka.
Här en bild då Aina leker med några utav mammas alla tyger
image10

Kommentarer
Postat av: Monster

Har hittat ett urgulligt tyg.. ockey ockey jag tyckte det när jag fick veta att lilla Aina var påväg. Det ligger i en flyttkartong.... humm opps vilken var det nu. Såg det nyligen i allafall. Kanske blir lättare att hitta när syrummet blir klar, overlocken på plats. Bara nu inte Aina blir för gammal för det tygtryket????

2007-09-12 @ 17:00:29
Postat av: Barbro Nilvér

Vår nya modedesigner år 2020? Har hört att det behövs fler modister/farmor

2007-09-13 @ 09:33:54
Postat av: Fredrik Topplund

Tack för kvällsmaten. När jag läste ditt inlägg trodde jag först att du ifrågasatte om du skulle ha kvar frugan(?!). Parenteser och kommatecken kan lätt ändra innebörden.
Jag röstar också för att X-boxet ska vara kvar. Kanske det t.o.m skall uppgraderas till en modell ala 2007? ;-) Nästa gång vi kommer ska X-boxet dammas av, såvida inte hon den lilla redan lagt beslag på det.

2007-09-13 @ 10:27:21
Postat av: daddy

Hehe, joo, både frugan, modell ala 1980 och x-boxen modell ala 2002(?) skall vara kvar.

2007-09-13 @ 12:55:43
URL: http://daddy.blogg.se
Postat av: din fru

hmm.. x-boxen vill jag minnas är en modell 2004. Eller köpte du den begangnad?

2007-09-15 @ 14:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0