Fredag betyder dagen efter babysim

Jo, man skulle ju kunna tro att det skulle gå bra på babysimmet igår då pappa inte skulle spela allan och då mamma kunde sluta tidigt för att kunna vara med på passet.
Det gick väl lite sissodär.
Det kändes bra i omklädningsrummet, lillan var med på noterna att vi var lite sena så hon stretade inte emot allt för mycket då hennes nya röda badbyxor skulle träs på.
Väl vid bassängkanten så tittade jag och lillan lite förvånade på varandra. Mamma stod ju där med kläderna på! Det var visst så att i brådskans tider så hade lillan som hade fått ansvaret att packa ned mammas badkläder råkat glömma det.
Alla mammor skrattade, inte hysteriskt som man kan tro, men lite så där lagom så att det där grisskära nyansen skulle komma tillbaka i pappas ansikte (mammorna trodde inte att det var lillan som bar ansvaret)
Jaja, det får man ta, tänkte jag.
Jag och en annan pappa hade tidigare i omklädningsrummet kommit överens om att prova duschen inne vid bassängen istället för dem i omklädningsrummet. Tror ni det var populärt eller? Näää...
Fick värsta utskällningen (överdriver fett) av instruktören att det är väldigt viktigt att duscha av kroppen utan badbyxor innan man hoppar i polen. Ännu en gång ändrades kulören i pappas ansikte.

Bilden som jag bifogar har ingenting med babysimmet att göra, vill bara visa hur enormt stora blöjorna kan bli då pappa och mamma stoppar in massor av ilägg för att se ifall det hjälper mot nattläckage.

Ha en fin dag idag för det är ju fredag :)


Kommentarer
Postat av: kalle

Det är inte lätt det där kan jag tänka mig, hoppas det var varmt och skönt i vattnet i alla fall!

2007-09-28 @ 15:39:22
Postat av: daddy

det vet du 34grader!

2007-09-28 @ 16:24:00
URL: http://daddy.blogg.se
Postat av: sis

håhå, jaa så kan det gå. vi var för trötta för vårt babysim i torsdags. kanske tar igen det i helgen. du får se det positivt, du får oss andra att skratta med dina berättelser! kram!

2007-09-29 @ 10:44:28
Postat av: Barbro

Ja, ibland känns livet som en prövning. Det är tur att du är född med en stor portion humor/kram mor

2007-09-30 @ 21:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0