Hälsa på farmor...

Idag är det lördag och hela familjen ska till farmor å farfar idag för att grattulera farmor som fyllt år i veckan. Det ska bli trivsamt att få komma iväg några dagar och träffa familjen. Aina har en liten kuin (Elias) som kommer vara där, så det blir nog full rulle på farmors och farfars golv.
Just nu så är Aina JÄTTETRÖTT och vi ska försöka åka iväg så fort som möjligt, för att få en biltur utan skrik.
Vi ska självklart göra ett pitstop på Cloettafabriken, det har blivit lite som en drog. De där pollysarna de säljer....ajajaj, farligt goda. Jag måste faktiskt skylla på min lillebror Karl (Ja, jag kallar honom Karl och inte Kalle som de andra flesta, vet inte riktigt varför, men han har ju lixom alltid hetat Karl i mina öron under uppväxttiden) som introducerade pollys till mig för många många år sedan. Men jag har för mig att pollysarna är bra för mitt höga kollestrol, så inte mitt värde störtdyker, då vet jag inte vad som skulle hända.
Jag bifogar bilden jag tog i morse då vi höll på att packa. Aina klättrade själv ned i sin vagn, kanske för att hon är trött och vill sova, eller för att vi inte skulle glömma henne, eller för att hon bara kände för att klättra...
Ha en trevlig helg, det ska vi ha :)
image2 

Kommentarer
Postat av: Karl

Hohoho! Va söt hon ä asså, den där tjejen! Riktigt bra bilder, kul att få hänga med lite i vad som händer där, långt, långt borta... Tusen kramar!

2007-09-03 @ 09:44:31
URL: http://wearewiz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0