Hemma igen...

Nu har vi kommit hem igen och lämnat av mamma på jobbet efter en härlig helg hemma hos Ainas farmor & farfar. God mat, trevligt folk och barnvakt... kan det bli bättre?
Aina hade lite småsvårt att sova, hon vaknade av grannarnas fyverkerier (ca kl 10) och efter det var hon helt förstörd ( Nej, grannarna brukar inte smälla av fyverkerier varje kväll, nästan aldrig faktiskt, men denna natt, just denna natt då lilla Aina skulle såva, då passar det, typiskt) . Till och med mamma Helena hade svårt att trösta henne (Jag bifogar en bild på Aina så ni ser hur hon kan se ut när hon är väldigt ledsen).
Att åka bil med Aina går faktiskt väldigt bra, vi försöker planera de längre bilutflykterna så att hon är trött när vi börjar, på så sätt har vi ofta en sovande unge i minst 2h, och det är skönt!!! När hon väl vaknat får en sitta bredvid henne (hon sitter i baksätet då vi har en ikopplad airbag framme i bilen) och leka med henne. Hon tycker om att pilla på allt förutom hennes färgglada leksaker, veckans favorit är plånnböcker, specielt frugans. Hon tycker även om när vi sjunger för henne. Min favoritsåg är den lilla kycklinen med modifierad text (eftersom jag bara kan början på låten)
Den börjar så här:

Det var en kyckling som hette Gullefjun, som skulle på promenaaaaad,
å lilla kycklingen skulle gå över vägen, å en långtradare körde jääääätte fooort....


och sen har den här sången några alternative endings, men jag lovar att den lilla kycklingen, han klarar sig alltid :)

Hade
image3

Kommentarer
Postat av: Kalle

Världens ledsnaste bebis, det var det värst... det finns ingen hejd på vad bra bilder det finns på henne.

2007-09-03 @ 19:14:41
URL: http://wearewiz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0