Husets favoritställen

Bilen blev skinande fin när jag tvättade den, men efter vår trevliga tripp till Örebro igår då vi ett flertal gånger mötte långtradare på den vad jag tycker rätt smala riksväg som borde bli bredare med färre fartkameror kom bilen snabbt tillbaka till det lerstadie den var på före den omsorgsfulla och näst intill pedantiska bilvården. Jaja, den fick sin skönhetstid i några minuter iallafall.
Jo, kanske ska förklara mig till de nya läsarna som inte orkar läsa gårdagens text och själv klura ut vad vi kanske skulle göra i Örebro.
Vår kära garageport lämnade oss hastigt igår förmiddag. Gregg, som han kallades av sina vänner/användare blev vad vi tror 29år. Han stod pall mot Gudrun, Per och alla de andra som ville knäcka honom, och detta mina vänner, detta är sannerligen strongt gjort. (kom till saken, vad gjorde ni i Örebro...)
Efter att ha sökt på nätet och läst diverse garageport-forum (hehe, finns forum till allt) så bestämde vi oss att vi gör en tripp till den vad vi tror närmsta återförsäljaren.
För att göra en halvtråkig historia lite kortare så kommer killen idag å kollar på vårat garage å mäter lite för att senare i veckan eller senast nästa vecka montera in en ny port, det kallar jag service!
Vad har det här med rubriken att göra....njaa ingenting förutom att garaget är ett favoritställena i huset för pappa, men eftersom det här är en blogg där familjens plutt har huvudrollen så tänkte jag berätta lite vart hon helst håller till.

1) Föräldrarnas garderob tror jag är favoriten, mycket att klättra på och mycket att dra ut.
2) Vart som helst där föräldrarna är för att få mycket uppmärksamhet.
3) Köket där hon har en egen låda med mycket roliga saker
4) Vardagsrummet där x-boxen står, jätterolig sysselsättning att dra ut kontrollens sladd då pappa spelar hockey.
5) Längst ned på listan är i hennes säng, liraren vill absolut inte sova.

Bifogar en bild där lillan är på sitt favoritställe.
Hade finfint denna tisdag!

image14
  

Kommentarer
Postat av: Far

Vad betyder en smutsig bil när man får förmånen att besöka Örebro!
Jag väntar med späning på bilder på den nya garageporten. Vad blev det för typ av port, undrar en som är ägare till en snart 40 år gammal garageport.
Aina, see you soon!

2007-09-18 @ 13:23:11
Postat av: din fru

Där får man för att man försöker hålla ordning i gardroben... Det är i alla fall lätt att spåra vad och var lillan har gjort och varit under dagen för det brukar se ut som en orkan där terroristen dragit fram.

2007-09-18 @ 17:29:12
Postat av: Lill Kusin

Jag vet med största säkerhet att det inte bara var garagesnubben som va glá för ert besök i Pennybridge! Ruskigt kul å ses och kul att hälsa på the babe(y) Miss Aina! Synd på bilen men de får la bli ett projekt för äldre broder Persson att förevisa sin xpress snabba halvbils tvätt när vi kommer ner ;O) Ciao!

2007-09-18 @ 19:50:56
Postat av: Lill Kusin

Förtydligande: äldre broder Persson är ju nu en stolt Nilvér, rätt ska va rätt!

2007-09-18 @ 19:53:00
Postat av: Daddy

Far, det blev en takskjutport, bilder kommer senare...
Fördelar: Flexibel och smidig konstruktion som passar de flesta öppningar. Ger maximalt utrymme. Mycket lämplig för automatöppnare. Stjäl inget utrymme, varken inne eller utanför. Kan öppnas utan föregående snöröjning.
Nackdelar: Kräver noggrann montering av skenor för friktionsfri gång.

2007-09-18 @ 21:25:49
URL: http://daddy.blogg.se
Postat av: Deja vu

Skönt att även din matte tycker du är en terrorist. Jag går på kurs och får lära mej ofog så nästa gång kanske jag inte lyder min matte när jag träffar dej!!!

2007-09-19 @ 09:03:49
Postat av: Kaffedrickaren

Skall inte vara problem för en Civilingenjör i mekanik att montera en garageport när till och med en lysmask klarade det på Tynningö! Var sitter tummen fast någonstans???

2007-09-19 @ 09:09:30
Postat av: daddy

tror inte heller det är ngt problem att montera fast den, det är bara så att jag prioriterar min dotter framför garageportsmontering.
I arbetet ingår även att bredda garageöppningen, vilket jag tycker är skönt att lämna över till en som kan klara av arbetet under 1 dag så att jag slipper ha ett garage utan port under 1 eller flera nätter då jag har en del värdefulla saker i garaget.

2007-09-19 @ 10:09:08
Postat av: kaffedrickaren

Ja Ja, Aina klarar det nog garageporten på en halv dag!

2007-09-19 @ 15:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0