Lansering av ny blogg

Jag har äran att få precentera en ny blogg. Denna blogg heter Diverse.
Diverse
handlar om  allt möjligt förutom lillan. Bloggen kommer endast att uppdateras då läsaren undrar ngt specielt eller då jag som pappa vill visa ngt för er läsare som inte har ngt med lillan att göra.
För er som är intresserade så får ni klicka här för att se färska bilder på den nya garageporten.

Aina börjar bli väldigt stadig nu när hon står upp. När man släpper hennes händer så står hon kvar en stund för att sedan sätta sig på den ofta väldigt mjuka och ibland välfyllda blöjan.
Vi som föräldrar har med flit inte köpt en gåstol till henne för att hon inte ska storma runt som en virvelvind i den och för att hon inte ska vänja sig att gå med sådant stöd. Jag vet inte om vi gjort rätt val då hon blir lite grinig när varken hennes mor eller far orkar gå det där 45:e varvet runt banan (hänvisar till den tidigare skiss jag bifogat på banan).
Om ni tror att detta skulle stoppa det lilla underverket från att gå så tror ni fel. Hon kryper in i köket och ställer sig mot sin matstol och går runt med den! Detta går halvbra då det inte är så lätt för en så liten människa som lillan, att vrida den dit hon vill.
Bifogar en bild på henne då då hon är ute och går med stolen.

Ha en trevlig dag!


Kommentarer
Postat av: Far

Walk - baby walk!

2007-09-26 @ 12:43:17
Postat av: Barbro

heja lillan gå,gå!!!
Snygg garageport förresten, jag vill också ha en så´n

2007-09-26 @ 20:32:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0