Lek och bus...

Jag tror att min dotter (oki...vår dotter) är den sötaste av alla i hela väääärlden!!! Men hon har lite underliga fasoner för sig ibland.
Igår kväll när mamma jobbade sent satt pappa å dotter i tv-soffan å busade.... eller rättare sagt så var det lillan som busade medan pappa försökte se ett program där folk står framför en jury och sjunger.
Det lillan har börjat med är att skalla folk, ja du läste rätt, skalla folk är vad hon gör. Det är absolut inget beteende som varken hennes pappa eller mamma uppmuntrar då de båda är offer. Lilla teroristen, som hon ibland får kallas, tar huvudet bakåt för att få sats och dänger sedan det rätt i ansiktet på den oskyldiga personen som håller upp henne. Både mamma och pappa har fått känna på ett flertal skallningar.
Igår kom jag på henne hur hon tränar upp sin förmåga. Jag såg henne stå i tv-soffan, ansiktet mot väggen för att sedan skalla väggen. Detta pågick en längre stund till jag som förälder insåg att det där är nog inget bra beteende då jag vill att min lilla dotter ska fortsätta vara smart.
Jag skrev för ett par dagar sedan vilka program lillan får titta på, jag har tyvärr inte hunnit granska alla bolibompa-program. Det är troligtvis där ifrån hon fått sitt beteende.
Lillans mamma, som är en förstående och kärleksfull mamma, har sytt en mjuk hjälm till henne, ser ungefår ut som en brottarhjälm. Jag har tyvärr inget kort än hur den ser ut, men jag ska försöka ta ett sådant.
Här kommer istället en bild på när lillan vill vara fin och själv satt på sig en scarf.
image15

Kommentarer
Postat av: Monster (enl föräldrar)

Daddy, har du inte förstått att hon tränar inför sina träffar med just Monster! Istället för att skrika tar Aina till med skallning nästa gång. Eller hur kråkan!?!

2007-09-19 @ 11:06:19
Postat av: Far

Hon är verkligen söt. Och scarfen - vilken höjdare!

2007-09-19 @ 15:58:33
Postat av: Marie

Hehe, en sån hjälm hade en kollegas son. Sött! Sickna finesser man får hitta på :-)

2007-09-19 @ 18:03:32
URL: http://mariek.blogg.se
Postat av: Barbro o Kjell

Oj, vad söt hon är bårt lilla barnbarn. Kryper Aina på alla fyra nu?/kram Farmor

2007-09-19 @ 20:46:17
Postat av: daddy

Japp, lillan kryper som en askeladden i fryken

2007-09-19 @ 21:59:19
URL: http://daddy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0