Måndag, molniga måndag!

Härligt med nya veckor, fräch på nytt efter helgen :)
Idag har pappa äntligen tvättat bilen, allt förutom fälgarna, de ska ha specialbehandling då de är torra, så det får bli ngn annan gång.
Plutten har nog kommit in i rutinerna igen, hon sover skapligt på nätterna nu, så vi som föräldrar är nöjda med det, men visst vore det skönt ifall hon vill sova hela natten, men hey, det får bli senare, man måste ju ha ngt att se fram emot, annars är det ju inge kul.
Idag är båda föräldrarna hemma, så vi ska snart sätta oss att planera vad vi ska göra för trevligt idag. Troligtvis blir det att köpa ny lampa till höger baklykta på bilen och titta efter ny garageport då den sjunger på sista versen...eller rättare sagt, den har nog redan avslutat sista versen och håller på att nynna lite... (ett brott i en mettallprofil har skett efter oregelbundna pulsiva belastningar) 
Då lillan ett flertal gånger har ringt både långdistance call och våra egna mobilnummer då hon fått tag i telefonen så har nu frugan klurat ut hur vi kan ha knapplås på den, här en bild då lillan vill ringa.
Hade fint, och glöm inte att solen finns där bakom molnen.
image13

Kommentarer
Postat av: Lova

Sööt bild =)

2007-09-17 @ 11:17:07
URL: http://molly87.blogg
Postat av: Monster (enl föräldrarna)

Aina, om jag postar ett brev till dej och du tar emot det sittande i brevlådan. Kan du väl ringa till ditt Monster utan att skrika!

2007-09-17 @ 15:31:47
Postat av: Kalle

Coolt! Hon kommer bli en riktig hacker, i'm telling you. Jättefin tröja hon har fresten, sån vill jag med ha!

2007-09-18 @ 09:37:37
URL: http://wearewiz.se
Postat av: Barbro o Kjell

Karl, du har redan haft den tröjan!/mor Barbro

2007-09-19 @ 20:52:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0