Pappa lycklig fast dottern inte vill sova...

Även denna dag är en solig och härlig dag. En dag som denna är det toppen att vara pappaledig :) Vi har precis kommit hem efter att ha tagit en ganska kort och händelsefattig promenad.
I-gårkväll var jag och min dotter ensamma hemma då mamma hjälpte de sjuka några 100 meter bort. Vi åt gott och lekte kull på golvet (vet ej om det heter något annat i andra delar av Sverige, men i stockholmsförorten där jag växt upp hette leken kull).
För att försöka planera in 21-filmen tänkte jag att om jag går en promenad strax innan kl 20 så måste ju hon ha hunnit att somna. Efter över en timme spatserande i de lätt genomträngliga villaområdena så började hon se lite trött ut, men jag hade ju inte tid att fortsätta promenaden då jag redan planerat in i min nästan pinsamt tomma kvällsagenda att se filmen kl 21. Väl hemma gick jag runt med pyret i famnen fram å tillbaka på övervåningen. Hon såg ut som att somna i min famn så jag gick tyst och varsamt in i hennes rum för att lägga henne. Precis när jag skulle lägga ned henne hörde jag henne viska....... paaapaa... Just i det ögonblicket kändes det som om jag var med i en film där man ser ett stort lands presidenten hålla tal medan den stjärnspäckade flaggan fladdrar i bakgrunden, eller som när handbolls-Staffan träffar mål. Jag kände mig trött, förvånad men LYCKLIG! Efter det var det bara att ta ned henne till tv-soffan.
Jo ett tips till er som någon gång i framtiden skall gå runt med er lilla bäbis innan en film, ha på tjock-tv:ns högtalarsystem så pass högt att man endast  med nyvaxade öron kan ana när filmen börjar.
Föresten, filmen var kass.
Hade gott
(Blir tyvärr ingen bild idag, jag råkade glömma bort att stänga av kameran igår, så batterierna är slut, men de är på laddning)


Kommentarer
Postat av: Monster (enl föräldrarna)

Va!!! får vi inte se Daddy vanka omkring med lilla kråkan. Å' andra sidan har alla småbarn på känn när de skall slumra in eller inte. Redan innan din tid finns en bra monlog gjord av Magnus&Brasse "Varning för barn" Lyssna på den hos morfar å mormor. Deja vu håller på att tappa tänder, usch....
Aj,aj ser fästing...

2007-09-13 @ 15:24:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0