Pappaledig....hmmm...ledig?

Fast att jag är pappaledig så tycker jag att tiden bara rusar iväg. Jag trodde faktiskt att det skulle komma stunder under min pappaledighet  då tiden inte rör sig så fort (nu är det nog många trogna läsare som tänker på det jag skrev angående vardagsförmidagarna i närbutiken att jag tyckte tiden stod stilla där.....men märk väl, det var de daglediga pensionärerna jag tyckte stod stilla).
Visst jag ska väl erkänna att långsamma stunder kommer åxå, men inte i samma mängd som jag trodde.
Det där med att kalla det pappaledighet känns lite sisodär. Jag har faktiskt stört mig lite på det ordet. Visst, jag är pappa, det stämmer, men ledig??? När har jag varit ledig under min pappaledighet? Det är ju jobb, fast hemma, med andra sysslor. Jag har inte svar på vad det borde heta egentligen, kanske vård av barn, hemmajobb eller något annat som inte har ordet ledig i sig.
Som sagt, tiden går fort. Detta medför sig att lillan växer. Det betyder att hon når saker hon inte tidigare kunnat nå. Denna bild visar hur lillan inte alls är intresserad i den gula leksak som ligger på bordet, utan det är datorn som är högintressant. (Notera den nyinköpta mattan! )
Jag hörde precis att lillan vaknat så nu äre dax för lunch!
Ha en trivsam start på veckan!

image18

Kommentarer
Postat av: Barbro o Kjell

snygg matta.
ja jag håller med dig ledigt kan man inte kalla det när man är hemma med barn, men kul hade vi eller hur? mor

2007-09-25 @ 18:52:16
Postat av: daddy

Japp :)

2007-09-26 @ 10:02:36
URL: http://daddy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0