Regnar det så får man vara inne...

En dag som denna får man faktiskt vara inne, det öser inte ned men det är rått och kallt ute, sån´t där väder som man inte vill ha egentligen. Men Hey! Man får inte ligga på latsidan för det, det finns massor av aktiviteter inomhus, som att springa efter en lite för lite uppblåst badboll (jag har med kärlek besparat mig för att blåsa upp den för hårt, detta för att små små kallsvettiga händer lättare ska kunna grabba denna)
Idag är det babysim på schemat, det första för hösten.  Jag måste erkänna att jag är lite orolig för detta då inte frugan, som är en god simmare, inte ska vara med. Där kommer jag stå som ensam pappa (förra terminen var det faktiskt ett flertal pappor med, men bärgis inte idag) och inte kunna alla gulliga, nästan för gulliga sångerna och kommer bli påkommen att bara stå där och mima!
Det är väldigt varmt i barnbassängen, ungefär 35°C. Men det är ju vad de gamla grekerna brukade säga:
εκεί πολλοί τρέφω παιδί είμαι συγκεντρώνω, εκεί γίνομαι αυτός ζεστός!!!
(tips! slå upp orden så får ni se vad de brukar säga)

Eftersom jag vet att en hel del av er som läser min blogg även känner/vet om Joel(polar´n från V-ås) så måste jag ta tillfället i akt att pressentera hans blogg. Han har det lite tufft just nu då hans fruga har lämnat honom (bara för en termin, men iallafall) http://thestoryofmywife.blogg.se

Hade
image6

Kommentarer
Postat av: din fru

Det finns väl regnkläder!!!!

2007-09-06 @ 14:20:21
Postat av: Jürgens ägare...

Nu har datorn äntligen lite ström i sig igen, glömde ju sladden i Fagersta i helgen. *suck* Har varit helt handikappad utan min käre Compaq! Du ska inte ge ut dina tankar och funderingar i bokform? Du skriver ju riktigt roligt! ;-)

2007-09-06 @ 22:02:07
Postat av: din fru

Snygg tapet!

2007-09-07 @ 08:40:49
Postat av: Ida

Alltså... babelfish vill att din mening ska vara så här "there many I nourish child I am I assemble, there I become this hot!!!" Översättning tack!! :-)

2007-09-07 @ 17:32:19
Postat av: daddy

njaäää... inte den översättningen som jag gjorde: den rätta lyder ungefär: där många barn är sammlade, där är det varmt!!!

2007-09-08 @ 18:20:50
URL: http://daddy.blogg.se
Postat av: Monster (enl. föräldrarna)

Kanske skall låna "Deja vu" som älskar störtregn för det kan man jaga,skälla och ruska av sig. Efter det skall det hels ålas i gräs, dy eller likvärdigt. Du har det lätt med lilla kråkan!

2007-09-12 @ 16:35:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0