Torsdag betyder babysim och pannkakor

Uppe med tuppen idag!
Härligt att få vakna tidigt på dagarna, man hinner göra så mycket då! Eller vänta nu...... inte med lillan hemma, då hinnar man ju inte mycket alls, förutom att spendera tid med henne förståss :)
Idag är det torsdag, det betyder babysim och pannkakor. Idag ska inte pappa spela Allan i bassängen, utan planen är att vara lite i bakgrunden idag. Får se hur det lyckas.
Jag skrev igår hur kul lillan tycker det är att gå runt med sin matstol. Jag måste tillägga att hon tycker det är kul att gå runt med allt möjligt som kan mer eller mindre röra sig. Nu senast (för 10min sedan) gick hon runt med en korg med leksaker. Jag har givetvis filmat detta och ska försöka lista ut hur jag skulle kunna lägga in en filmsekvens här på bloggen.
Jag bifogar en söt bil på när Aina sover. Här kramar hon ett färskt, mjukt och lite degigt nyinköpt bröd medan hon sover.
Internskämt: Joel, man kan ju nästan tro hon är din unge då hon kramar en pågenlimpa!

Hade fint allesammans, och ät gärna pannkakor ni med idag, det är gott!!!


Kommentarer
Postat av: din fru

Ååå vad söt våran unge är. Vad jag längtar hem när du skriver att du gör pannkakor och att lillan är så där extra söt när hon går runt och puttar grejer framför sig. Tänk om hon börjar gå snart!!

2007-09-27 @ 11:42:20
Postat av: Kalle

Vansinnigt söt! Vi kommer ner och hälsar på brödkramaren så snart vi bara kan! Lycka till på babysimmet!

2007-09-27 @ 14:24:24
URL: http://wearewiz.se
Postat av: Deja vu

Får jag osså pannkakor om jag kommer och slickar henne om mun. Sen får du ta med mej på simmen men blåser du på mej så bitar jag näsan av dej. woff woff

2007-09-27 @ 16:45:10
Postat av: Barbro

Johan; låt inte någon slicka vårt lilla söta barnbarn om munnen, det låter äckligt! den där som tänker bita näsan av dig om du blåser tycker jag
verkar behöva en åthutning och lära sig sin plats i rangordningen. kram

2007-09-27 @ 21:10:10
Postat av: daddy

Alla som kommer hit får gärna pannkakor!!!

2007-09-28 @ 11:39:02
URL: http://daddy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0