Aina, uppdatering....

Myrorna är här, vinterjackan har blivit för varm, grillarna har plockats fram i närbutiken och tussilagon står i en eggkopp på köksbordet. Sannerligen jag säger er, våren har åter igen kommit till oss efter en påsk med snö och köldgrader.

Nu har det gått en famn dagar sedan jag skrivit på bloggen, ska försöka skärpa mig för det gäller å prioritera rätt!
Lillan har under påsken varit i rikets huvudstad och hälsat på farmor å farfar. Där trivdes hon som en zebra på stäppen (Red. anm. En Zebra trivs vad jag vet väldigt bra på stäppen.) Hon fick givetvis mycket uppmärksamhet och kärlek. Även lillans kusin var där, en riktigt liten tuffing till grabb som fastän han är 3-5 små-alnar kortare än Aina så tryckte han bort henne ibland när hon försökte pussa eller krama honom.

I förgår var jag och Aina ute på Äventyr. Vi såg myror, fåglar, en katt och hundar. Plockade även blommor. Oj vad spännande det var å upptäcka den stooora världen. Tänk er själva att komma till en helt ny värld, va spännande!!!
Aina har kommit in i en period då hon inte gärna vill åka barnvagn längre. Hon vill hällre gå. Detta gör att de vanligtvis korta turerna till närbutiken kan ta en förmiddag (överdrivet.... ngn timma kanske å då är det fram å tillbaka)

Det går kanonbra hos dagmamman, hon sprider kärlek med kramar å pussar. Inte undra på att hon titt som tätt blir sjuk.
Det har idag börjat en liten Alfons hos dagmamman (japp, han heter så) Å enligt dagmamman så har Aina kramat honom väldigt mycket... hmmm...

Så så är läget här i byn, jag bifogar lite kort...


Kommentarer
Postat av: Kalle

Det ser ut som hon kramar snögubben också, kramig tjej det där asså! Sjukt kul att hänga med er lite fresten, hoppas det blir mer snart igen!

2008-04-01 @ 23:32:45
URL: http://www.booli.se
Postat av: Daddy

Kul att ni läser :)

2008-04-02 @ 20:47:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0