bloggen 1 år!!!

Idag den 31:e Augusti fyller Daddybloggen 1år. Ojojoj vad tiden rinner iväg!!! Men jag ska säga er att ojojoj va kul det har varit att tillsammans med er och lilla Aina fånga dagarna!
Helgen har varit mycket trevlig. Vi har haft besök av herr och fru www.thestoryofmywife.blogg.se De heter självklart inte www.thestoryofmywife.blogg.se utan Joel å Malin. (ojojoj vad reklam jag nu gjort till www.thestoryofmywife.blogg.se).
Jag har även hunnit med att kvällsjobba som flytthjälp.

Det är så komiskt att se att varje gång vi får besök så är lillan så väldigt blyg men bara efter några minuter så förvandlas hon till den virvelvind hon egentligen är.
Vi tycker om henne :)

Aina har varit i sitt esse denna helg, väldigt snäll och så....eller.....tjaaa....nästan iallafall. Hon har var rätt grym mot sin ömma moder förra natten. Aina skulle absolut ligga på mammas plats i sängen, annat gick inte för sig. Alternativen för hennes ömma moder var att
 a) redan kl 3 stiga upp och dona med köksaktiviteter
b) byta säng med lillan och ligga dubbelvikt i spjälsängen
c) lägga sig i fotändan av sängen där det fanns lite plats kvar.
Det rätta svaret får ni under mit nästa bloggtillfälle.

Jag vill med denna bild (tagen i helgen)...
livet går vidare
..tacka er alla som följt oss detta år och hoppas på att ni vill fortsätta titta in ibland och se vad vi möter på vår livsprommenad

Tack!

Fredag

Det  är fredag, det betyder filmtips:

UteliggarenAina sover. Rätt skönt....
 
Hehe, vet ni vad hon gjorde idag. Hon tyckte att gröten var för varm, då tog hon det nyöppnade mjölkpaketet och lade/tappade det över gröten..... Oj vad 1liter mjölk tillsammans med gröt kan breda ut sig på ett golv.

Så är det...


26:e Augusti

Så satt man här igen, på kvällsjouren. Lillan sover å frugan jobbar.
Det är häftigt vad ord hon snappar upp nu för tiden, bl.a. regnar, äta, springer, hoppa, gunga är ord hon dagligen använder. (Jo, det regnar rätt ofta här så det är nog därför hon lärt sig det.)
I helgen jobbade frugan så då passade jag å Aina att göra sta´n. Då varken jag eller lillan tycker om att gå runt i affärer så mycket så ägnade vi nästan all tid på stadens lekplats. Där är det roligt minsann, bilar som gungar, tunnlar man kan krypa i å massor av grejer man kan klättra på. Men jag tror att Aina tycker att titta å framför allt peka på alla andra barn är det roligaste.
Senare på kvällen partajade vi! Bild bifogas från festen.
Hade fint.


Jag vet, jag skäms lite...

Japp, då sitter jag här framför datorn.... Ungen sover å frugan jobbar å det är 8min innan OSsammanfattningen börjar på en utav de där reklamfria kanalerna.
Det är blandningen av jobb, OS och faktiskt lite träning som jag får skylla på för att inte ha bloggat på jättelänge. Jag har sagt det förr, men jag säger det en gång till: jag måster börja prioritera rätt!
6min kvar...
Vad har hänt med lillan de senaste dagarna/vekorna kan man undra. Jo, själv såg jag henne inte på nästan hela förra veckan då båda tjejerna i familjen hade semester/lov och stack till mormor å morfar för att plocka bär å må gott. JAg kan säga att det blev lite ensamt på kvällarna utan damernas kvitter. MEn jag stack upp i förra helgen å hämta hem dem igen så nu är vardagarna återställda.
3min kvar...
Jag fick höra igår att lillan hade gått från dagmamman till lekplatsen Borgen utan att ha tjatat om eller suttit i vagnen. Nu är det iåfs inte så många av er som vet hur långt det är men det är riktigt långt kanske 700m!?
1min
Jag bifogar en bild som är glödande färsk på Aina å Lilla Mu
Jag ska försöka skärpa mig på att uppdatera bloggen....
Hade gott
Sover så sött

Vardagarna är här...

Livet tuffar vidare, ofta på samma spår fram å tillbaks, men ibland växlar den över på andra spår... Då är livet kul :) Annars åxå iåfs... men inte lika kul..... jaja, ni fattar...

Jaha då gjorde jag det för andra gången på 2dagar. Tog fel på jordgubbssylt å körsbärssylt.... Inte kul att grädda våfflor å äta den första tuggan (ni vet den där tuggan då man lägger på lite extra sylt å grädde) å få körsbärssylt.... Huuuuvaligen va jobbigt det var. En rysning gick genom kroppen.
Å så idag, samma sak. Efter att ha tränat (yees, nu fick jag det sagt, hehe) så var jag rätt hungrig. Damerna sov lika djupt som fiskarna i fryken när jag kom hem. Såjag fick reda mig själv. Jag öppnade kylskåpet å såg att det var visst en liten slatt kvar med våffelsmet. Medan järnet värmdes upp tryckte jag ned en banan för att känna mig lite nyttig iallafall. Å så var det dags å käka... Jag synade extra noga den genomskinliga glasburken och tyckte mig se jordgubbar simma omkring. Ack, ack och låt mig säga åter ack vad jag misstog mig. Hmmm, borde finnas varningstext på körsbärssyltsburkar!!!
Jo just det lillan ja.....
Lillans dagmamma har fortfarande semester så Aina går till en substitute nanny så att säga. Hon trivs bra där, äter, leker och sover bra. Å jag tror allt hon bara blir snabbare å snabbare när hon springer omkring. Swiiisch säger det när hon är i bustagen.
Å igår, jag tror jag tog rekord i hur länge man nattar ett barn. 1h 40min!!! Jag tyckte hon var trött när jag började, det kanske hon åxå var, men av ngn konstig anledning så fick hon en nytändning efter att ha gnuggat sitt  hår i ca 10min. Men jag gav inte upp, hon skulle sova.... Där försvann hela kvällen.
Skickar med bild från vardagen.
Hade gott. 
ritar


RSS 2.0