jeees, äntligen snö på en fredag...

tjena,
jorå.... nu har vi åkt pulka minsann... Men vi fick gå upp tidigt för att hinna med innan snön tinade bort.
Både jag å Aina tyckte det var riktigt kul som jag hoppas ni kan se på bilderna. Vi hittade en närliggande backe vi inte varit på förut som var helt ok för oss efter att ha fått ett tips.
Visst, Lilltjejen tyckte det var roligt att åka pulka , men det roligaste var när jag åkte pulkan medan Aina skulle spinga (springa) jämte.

Jo, en liten pinsam sak som jag måste erkänna... Ni vet det där pepparkakshuset som vi byggde... Ehhh.... det visade sig vara fuskbygge. Orsaken till raset var en mjuk vägg utan armering. Bild efter raset bifogas.


Kommentarer
Postat av: Farfar

Ojoj! Ett hus har rasat. Då föreslår jag en omfattande provning av samtliga ingående byggnadsdelar. Demontera huset och ta med det till Täby så ska vi utföra jämförande tester av bithållfastheten för att om möjligt bedöma om de rasande delarna är svagare än de som är intakta.

2008-12-06 @ 19:00:09
Postat av: Vill vara anonym...

Gick förbi rasmassorna tidigare. Alla delar finns nu inte kvar för provning...

2008-12-06 @ 19:25:23
Postat av: Monster

Med anledning av delar saknas på bygget och fusket upptäcktes på tisdagen då övrigt material försvann. Var även vittne till när fotot togs 60 timmar innan uppvisandet av bilden. Tror jag någon(några) försöker undanröja hur fuskbygget gick till genom att förstöra bevis. Husbyggets placering är på ett högt beläget skåp varpå skyldiga bör vara längre än 150 cm och med långa fingrar. DNA prov borde fälla den(de) skyldiga.

2008-12-06 @ 20:37:30
Postat av: Kalle

Den där backen ser ut att vara en bra uppvärmning inför tippen under jullovet.

2008-12-07 @ 13:28:58
URL: http://booli.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0