Leka med Stickan å Pollen

Jag har kommit på en sak... Jag blir rätt trött runt sisodär 20:00. Jobbar, hämtar lillan, äter, leker, hänger tvätt, plockar diskmaskin å handdiskar, nattar lillan....å vips så har kvällen gått. Det sjuka är att jag trivs rätt bra med det här småbarnsföräldralivet.

Att leka är rätt kul. Det är så härligt att se hennes leenden när vi busar, se hennes gigantiska blöjbak när hon springer å känna hennes kallsvettiga händer på magen :)

Idag blev jag lite rädd måste jag erkänna. Aina leker med Stickan å Pollen (En docka farmor gjort och en gunghäst) Först sitter Aina på Pollen och rider, det tycker hon är rätt kul. Sedan tar hon Stickan och sätter henne på Pollen medan hon själv står bakom och gungar. Hon gungar inte lungt å försiktigt utan mer åt det aggessiva hållet till. Rätt oväntat börjar Stickan känna att friktionen inte räcker till att sitta kvar på den blankslipade rygg Pollen har. Stickan for i golvet. Aina tittar på mig å börjar storskratta...
Känns detta rätt???
Njaa... tycker jag. Ska inte känslan av medkänsla komma till min dotter då hon ser sin tygkompis falla handlöst ned på golvet?

Tyvärr har jag ingen bild på händelsen men jag bifogar en bild jag tidigare bifogat men bara så att ni kommer ihåg hur min dotter kan se ut när hon är liite åt det aggressia hållet.
Hade gott.


Kommentarer
Postat av: Kalle

Aggresiv? Jag tycker hon ser mer åt glad/tokig-hållet ut :)

2008-02-04 @ 22:24:26
Postat av: Farfar

Så länge vi var kvar hos er (Tack för senast!) gungade Aina gunghästen lungt och fint, när Stickan satt på. Ett förslag: Tejpa fast Stickan med silvertejp! Fotodokumentation önskas där man tydligt kan se gunghäst, fasttejpad Stickan och Aina.

2008-02-05 @ 10:53:41
Postat av: daddy

hmmm, ska fundera på det där med silvertejp...
Jag vet bara hur jobbigt det är att ta bort silvertejp på ytor som kan bli varma, som t.ex biltak varma sommardagar ;)

2008-02-05 @ 21:07:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0