Snäll å Nyklippt

Ojojoj.... Går å lägger mig mellan 9 å 10 på kvällarna. Ska det vara så här? Rätt skönt iåfs å lägga sig tidigt för jag försöker ju gå upp kl 6. Nu förstår jag min pappa när han somnar till 9-filmerna, jag är snart själv där.
Ja, det har ju varit en stund sedan jag skrev ngt, vet inte vad jag ska skylla på.
Lillan har i helgen varit lite småkrasslig. Det är inte lätt å vara liten å möta alla stora lurviga basselusker som sprider sig likt de pollen som flyger i vårvindar.
Aina var hemma i måndags med mamma å vilade upp sig för att i dag komma tillbaka till dagmamman.
Idag fick jag höra att våran lilla prinsessa hade hjälpt en annan 1-åring att äta. Den andra tjejen ville inte ha, så när Aina hade ätit klart sin måltis så började hon att mata den andra tjejen. Man blir så stolt när man får höra sån´t där :)
Aina är nyklippt så jag bifogar en bild jag tog här tidigare under kvällen strax innan nattningsprocessen.
Hade finfint

Jo, just det, Aina har nu lärt sig att backa ned för hela trappan! (Får hjälpa till att vända på henne i början bara, men det kommer nog ngngång det åxå)

Kommentarer
Postat av: daddy's fru

Å så duktig hon är, hjälpa till att mata. Vilken tur att dagmamman har någon som kan hjälpa henne när det blir mycket att göra. Ainas mamma blir i alla fall stolt som en tupp och berättar för alla på jobbet. Hon blir nog en liten sjuksköterska hon med!;-)
Fast hon ser väldigt trött ut/sjuk?

2008-02-12 @ 20:27:13
Postat av: daddy

nepp, icke sjuk, men väldigt trött... tog ca 3min att söva henne

2008-02-12 @ 20:40:08
Postat av: Kalle

haha, jorå, den där looken känner jag igen från spegeln varje morgon, nog är det en trött tjej vi ser och det förstår man efter allt matande och trapp-atletande.

2008-02-12 @ 21:07:22
URL: http://booli.se
Postat av: karro

Åh hå, nu har jag uppdaterat mig på bloggen lite, mysigt! Läste att du oroade dig lite för lillans medkänsla då hon skrattandes såg sin tygkompis falla i golvet, men med tanke på hennes fantastiska insatser hos dagmamman vad gäller matning av polaren så kan du nog va lugn, hon verkar ju förstå skillnad på tyg o människa! Smart liten tjej! Kram på er lilla familjen!!

2008-02-13 @ 19:25:36
Postat av: delaktig

Skönt att se Aina sköter sej och uppfostrar föräldrarna! Jag var orolig ett tag......

Kram på Er alla!

2008-06-11 @ 20:33:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0