Soligt och blåsigt

Soliga dagar, rätt varmt väder men oj vad blåsigt det varit.

Aina den lillan busen, hon sover så sött medan vi föräldrar sitter å tar det lugnt efter en rätt krävande linköpingsdag (frugan stickar å jag skriver ju på bloggen).
Vi har strosat runt i affärer större delen av dagen känns det som..... men hey, rätt bra för den inte alls obligatoriska stegräknare jag halvseriöst använder för att samla steg i företagets tävling, en tävling som är ett tappert försök av företagssjuksköterskan att vi alla ska göra några extra steg mellan kaffemaskinen, skrivaren och kontoret.

Hos dagmamman går det bara bra för lilla prinsessan. Det är bara en grej som är jobbigt för hennes föräldrar. Visa dagar så gråter hon och vill inte lämna vår famn. Jag kan säga att det svider lite i hjärtat att lämna sin lilla tjej gråtande.
Lillans ömma moder brukar ringa dit efteråt och checka att hon mår bra, å visst är det så att hon har det bra.

Jo, det har ju varigt soligt så visst har lilla familjen varit ute å njutit av denna vårsol. Jag bifogar bilder på detta. 
Efter all lek är det ju riktigt gott att dela en hamburgare med kompisen Samuel i en restaurang som har en trevlig lekhörna :)


Kommentarer
Postat av: kalle o lena

Tjoho! Alltid en glädjestund att få läsa lite daddy. Schysst!

2008-02-24 @ 23:11:28
Postat av: Vic

Hej hopp! På mitt jobb deltar vi också i stegtävling, och mitt lag gick faktiskt i mål först!! Jösses vad vi går och går och går för att samla steg. Mitt lag har verkligen tagit detta på blodigt allvar så lite less är man nu på stepmaskin och långa promenader. Men men, man får stå ut till maj när tävlingen slutar (även om jag som sagt redan är i mål). Vilka härliga bilder förresten! Söta Aina. Benny hälsar!

2008-02-25 @ 08:52:05
Postat av: Farfar

Kan veckan börja bättre än med en dos Daddyblogg med Ainabilder. Ha det bra hela familjen!

2008-02-25 @ 09:22:50
Postat av: Daddy

Joo det där med stegräknare på jobben sprider sig som floursocker på ett semmellock.

2008-02-28 @ 20:01:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0