Aina tärffar massor av barn...

Rätt varmt ute, nästan för varmt för mössan... det är den 11 Januari.

Idag har det varit fart å fläkt runt mig och Aina. Vi har varit i en sammlingslokalerna där upp till 30 busiga barn samlas 2gg i veckan (Måndagar å Fredagar) Idag var det 15 ungefär.
Den första minuten innanför dörren så bettedde sig lillan som en intorkad disktrasa runt en vattenkran. Lillan kramade mina ben väldigt hårt. Rätt snabbt kom det fram en liten 3 årig prinsessa och räckte fram en legobit till Aina. Lillan blev varmt välkommen och alla tyckte det var kul med en ny tjej. Men va liten, var det många som sa.

Jag var knappt ngnting med lillan. Själv hade jag en flock barn kring mig som ville visa hajar i böcker, bygga torn med klossar, berätta att NEMO kommer på söndag i bolibompa, leka med lego å massor av annat. Allt detta samtidigt!!! Vi var där i 2h. Så här direkt efteråt så är jag helt sluuuut. Men det var kul :)

Skickar med en bild på lillstumpan...

UGhhh.... ngt fel på bloggen, kan inte infoga bilder!!!
Jag försöker senare...
Trevlig helg på er!

Senare... Nu ska jag försöka igen att infoga... Hade
 yeeEEss...

Kommentarer
Postat av: karro

Så kul att läsa vad som händer! Farfar kan ju fortsätta fantisera o inte titta på bilderna, själv vill jag hellre ha BILDER! Längtar o väntar... Här hemma har alla familjemedlemmar snorsjukan. Kram kram

2008-01-11 @ 22:06:37
Postat av: Farfar

Man kan bli chockad av att titta på bilder. Se exempelvis på dagens bild till vänster om Aina. Vad har hänt med de gula Lego-bitarna?! Har dom drabbats av Elefantiasis? När Daddy själv byggde upp sitt ingenjörskunnande handlade det om normalstora Lego-bitar och möjligen Duplo, men vad är detta?

2008-01-14 @ 08:52:34
Postat av: Anonym

Jag håller med att dessa legobitar verkar ha jäst lite för länge i vattenbadet. Men jag tror dessa är för barnen som ska bli s.k. grovarbetare.

2008-01-14 @ 10:31:39
Postat av: karro

Det var värst "farfar", elefantiasis...inte dåligt. Har du gått å läst på i läkarboken kanske? Då undrar jag om legobitarna har varit i något tropiskt land och fått parasiter? Annars svårt att få elefantiasis... Läser dock på "Wikipedia" att ordet även kan användas för att beskriva vulgärt stora byggnadsverk, kanske därför farfar svänger sig med denna latinska term?

2008-01-14 @ 10:58:47
Postat av: kalle

hihi :)

2008-01-18 @ 09:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0