Äventyrlig liten tjej

Kallt ute idag, väldigt kallt...

Lillan sover, lite för sent, det vet jag. Men hey, hon var så trött. Tanken som ajg hade var att bara låta henne sova en gång då f.m-passet var ovanligt långt. Jaja, får bli ngn annan gång. Mitt mål idag är att hon ska sova innan hennes mor kommer hem från kvällsskiftet.
Lilla tösen gör verkligen allt för att få våran uppmärksamhet då vi tillexempel läser tidningen. Hon vet att ifall hon gör ngt vi (föräldrar) inte tycker är lämpligt för små prinsessor att göra så gör hon givetvis det. Det senaste är att hon ställer sig på saker som man inte ska stå på. T.ex på hennes "lära gå"-vagn och på hennes egna lilla fotölj. Det som ser mest farligt ut och som troligtvis ÄR mest farligt är när hon surfar på gåvagnen(surfa = står på samma ställe men gungar fram å tillbaka med överkroppen).
Så är det att ha en liten unge, en som alltid hittar på ngt äventyrligt :)

Skickar med lite kort som togs igår.

Kommentarer
Postat av: Kjell

Först lär man sig sitta, sedan krypa, gå, springa och hoppa. Det är ett fullt naturligt steg i utvecklingen att Aina nu vill surfa, fråga farbror Karl!

2008-01-04 @ 17:46:17
Postat av: daddy

Hehe, det är nog sant :)
Undrar vad som kommer efter surfningen, ska nog höra med farbror så man är förberedd!

2008-01-05 @ 07:04:34
Postat av: Karl

haha, jag har ingen aning vad som kommer efter surfandet, nu verkar jag mest sitta framför datorn hela dagarna, kanske kommer det för aina snart också?

2008-01-13 @ 20:33:38
URL: http://booli.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0