Dagen före D-DAY!

Snön smälter å smälter.....

Oj vad svårt det var att natta lillan igår... jag trodde jag såg tecken på att hon var trött rätt tidigt igårkväll, gjorde ett försök men ack, det sprack.... Hon låg förvisso ned i sängen men Oj vad hon höll låda. Helt sjukt vad hon kvittrade med sin ljusa stämma. Efter några minuters smek på ryggen och hyschande insåg lillans mamma som vaknade samtidigt lillan och jag gick å la oss att det nog inte var dags än för våran inte alls trötta hjälte att få sin skönhetssömn. (vilket sammanträffande va, att hon vaknade samtidigt som vi kom in.... vad är oddsen ;) ) 

Jag är lite nervös, detta är dagen före D-DAY!!! D som i Dagmamma. Jag å lillan ska med gemensamma krafter inta dagmammehuset 1430 sharp!  Motståndet förväntas minimalt då fienden tror vi kommer med fredlig avsikt. Istället dumpar vi en snart 10-kilos virvelvind lös mitt i deras huvudbas!

Jag bifogar en bild jag tog för bara en stund sedan under kvällsfikat
Kommentarer
Postat av: Farfar

Lycka till med infiltrationen i fiendeland. Vad jag förstått från tidigare spaningsrapporter verkar det inte vara alltför avskräckande. Ser fram mot att se spaningsbilder inifrån deras huvudbas så småningom.

2008-01-09 @ 11:06:42
Postat av: Daddy

Spaningsbilder kommer...

2008-01-09 @ 16:22:57
Postat av: Kalle

Shit va bra och roligt du skriver, bro!

2008-01-16 @ 09:14:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0