Sport!

Hmmm, det är varmt... För varmt för den igår vita snön.

Jag måst erkänna en sak. Jag tycker om att blogga, få skriva av sig lite, minnas tillbaka och få ett leende på läpparna :) Jag kommer att sakna detta då jag snart börjar jobba igen.
Helgen har varit fin med mycket sport på tv. Visst är det härligt med sport på tv. Man blir lika nervös som om man själv står där innan start och man blir nästan lika glad/ledsen efteråt som utövaren. Det fina är ju att man bara har gottat sig i tv-soffan men fått uppleva detsamma som om man sportat...
eeehh......oki.....vi kopplar bort buren.... Vi ska ju prata om lillan juh!

Lillan har åxå sportat. inomhus är det både bergsbestigning (klättrar på allt, och vill helst stå upp på allt vingligt) och hinderbana (se bifogade kort). Utomhus är det offpiståkning med pulka tillsammans med kompisen Samuel.
Vi var vid en av få pulkabackar igår tillsammans med alla i socknen. Ja, alla var där, både bönder och borgare.
Sammanfattningsvis av besöket: Alla Föräldrarna och Samuel tyckte det var kul att åka pulka :)

Jo, i lördagsmorse.... Jag vaknar till då en liten tjej bredvid mig säger: Heeeeeeeeeeeej med sin ljusaste stämma. Ger mig tre pussar på kinden och lägger sig tätt intill mig samtidigt som hon lägger sin hand omkring mig (Oki, kanske inte omkring mig men på min hals så jag fick svårt att andas normalt).
Hon är söt.

Bifogar bilder från den svåraste passagen i hinderbanan.
Hade

Kommentarer
Postat av: Farfar

Härliga bilder på Aina från hinderbanan. Vi får se till att "krypa genom bokhylla" blir officiell gren lagom till OS 2028.

Vi är nog många som hoppas att du kan fortsätta blogga i någon form även framöver även om det inte blir varja dag. Om vi inte får vår regelbundna dos av Aina-bilder med lite kluriga kommentarer kommer livet att bli fattigare.

2008-01-07 @ 13:10:52
Postat av: Moster Erica

Kan bara hålla med ovanstående skrivare, jag kommer sakna ditt skrivande och hoppas du kan fortsätta och förgylla våran vardag på något sätt!

Kramar från en sjuk moster erica i ett regningt Göteborg (Ja, bacillerna från juldagen har satt sina spår ordentligt och tvingar mej vara hemma från jobbet fortfarande, bläää)

2008-01-07 @ 14:37:21
Postat av: daddy

Jo, jag kanske skulle kunna hitta lite tid då :)

2008-01-08 @ 11:12:28
Postat av: Kalle

det hoppas jag verkligen att du tänker göra! det handlar inte om att ha tid, det handlar om att ta sig tid :)

2008-01-15 @ 15:09:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0