"Sista natten med gänget"-känsla i kroppen

Jaha, då var dagen här, dagen man INTE väntar på. Sista dagen på semestern. Den här dagen var ju sååå långt borta bara för en stund sedan...

Ojojoj vad det har varit synd om lilla tjejen idag. Först så satte hon sig spagat på golvet då hon sprang i full gallopp där jag nyss skurat för att efter bara ett par minuter fixa sig en rejäl boxarläpp (även kallad fläskläpp) genom att krocka med moppskaftets hårda ände. Nu sitter ni nog där i stugan å tänker, ojojoj arma tös hoppas inget mer händer.
Måste tyvärr berätta att hon ramlade en gång till. Nu pladask på den lite halvt klibbiga och till synes halvsvettiga lilla rygg hon har och slog även i huvudet.
Så här i efterhand då haverikommissionen gjort en utredning så kanske det var dumt att moppa medan lillan springer runt. Det blir ju lite "Bambi på hal is"-effekt.

Å jag måste få berätta vilken fuling jag gjorde igår, hehe. Då det var dags för henne å sova så borstade vi tänderna å satte på en nattblöja å lade oss i sängen å läste MAX-lampa sissodär hundraelva gånger. Sedan berätta hon att hon var allt lite töttig (törstig). Som en bra och snäll pappa gör så sade jag till henne att givetvis så hämtar jag ett glas okolsyrat vatten till henne direkt från tappen i köket. Jag lunkade ned å hällde upp ett glas å tänkte tanken: Vad kommer tösen göra ifall jag inte kommer upp igen? Inte alls ivrigt gick jag som en mockasinklädd indian till tv-soffan för att invänta om ngt skulle hända. 
Hon somnade!

Fult kan tyckas, men hey :)

Nu när det varit hett så har vi minst 1gång per dag varit på nordens längsta insjöstrand å badat. Härligt!!!
Skickar med lite bilder från vardagen. Hade gott 


Sommar -08

Du härliga sommar, du är ack snart ett minne blott. Varför, varför, varför måste du vara så oerhört kort?
Alla mår bra när du sommar är hos oss, så varför är du lång endast som 3 ynka tomtebloss?
- Daddy


Så var hösten här hos oss. Eller nästan iallafall. frugan började jobba idag å jag å lillan ska börja nästa vecka.
Sommaren har varit riktigt fin med mycket bullar (Aina äter minst 2 bullar under fika), bad och sånna där stunder då man bara är...

Aina har stortrivits i sommar. Jag låter bilderna tala för sig.
Hade fint.
Å så kommer årets sommarkort!!!

spring å bad :)

Semesterdagarna springer förbi i en takt som är så snabb så att det  nästan käns olagligt.

Lillan har spring i bena må jag lova. I närbutiken är det extra roligt för lillan att prova sina föräldrars kondition. Att handla i tofflor, träskor eller i ungdomliga och moderna flipflops (uttalas: flepflöööps på värmländska) är uteslutet då dessa inte är de ultimata löparpjucksen. Sockaplast (stavas det så??? lär ju iallafal inte stavas sockerplast....fatta socker...plast...) kan användas men då ska man vara medveten om att de få modemedvetna i bygden kan slänga en eller ett par blickar på en.  bra eller dåligt... vet inte.

Jo, bada. Det är kul. Men i 17 grader...tjaaaa. lite kul. ligger ju inte i å plaskar som ett tranbär i en väldigt för utspädd fruktkompott men man doppar sig iallafall.
Jag trodde lillan skulle vara mer till en badkruka men näädå... Hon plaskade å lekte, bifogar bild.
Även hemma på ägorna har hon legat å plaskat, då  i utomhuspolen.
Ha en fin sommar


RSS 2.0