Semestern har börjat :)

Solen skiner..... bakom de regnrika molnen.

Aina med föräldrar har i några dagar varit hos Mormor & Morfar å DejaVu(deras hund som syns på bilden). Det var mycket mat och god mat. Vi fick kompensera detta matintag med prommenader.
Aina å DejaVu fann varandra tidigt å lekte flitigt med varandra under dagarna. Aina kasta boll å freesbee med en riktigt fin teknik. Hon tog sats, ofta väldigt långt och hade  händerna med kastobjektet i en rätt ovanligt bakåt-v-formad stil för att sedan kasta den ngn decimeter :) Måste ses live!!!

Idag var en 4mån. tjej på besök. Å ni skulle se Ainas storasysterstil! Hon klappa, pussa, peta å ville hålla bäbisen. Aina var verkligen duktig :)

Å i helgen ska vi ha Ainas kusin Elias här på besök. Ska bli riktigt häftigt å se kusinerna leka :)
Ha sköna sommardagar, det ska vi ha :)
Aina äter jordgubbar   

Fest!

EM-match på tv, lillan å frugan i sover, jordnötsringarna ligger i den redan öppna påsen. Kan det bli bättre? ÖÖöö...joo, men jag har det rätt bra nu i allafall :)

Lillan satt här igår i tv soffan mellan mig å Vikman å såg den tyvärr (gammal kompis som cyklat vätternrundan) å frossade i sig chips. Hon duppeldippa och detta är  inte tillåtet när man har gäster! Hon kan ju inte lära sig alla vett å etikett-regler på en gång. Men OJ vad hon snappar upp fort!

I fredags var det Aina-dagen. Detta upärksammades med en härlig ostkaka som lillans mamma gjor.....ehh...inhandlat.
En vimmelbild bifogas från festen.

Ha en fin dag
Lillan käkar ostkakaOnsdag 11/6

Idag var första dagen hos dagmamman på jääätteläänge.
 
Livet rullar vidare för lillan. Hon hostar lite fortfarande, men är lika busig som vanligt. Det är roligt att viska "kittla mamma" till henne, hon förstår :) (Hon har iåfs inte förstått att man inte är kicklig t.ex på smalbenet, men då vi båda är goda och förstående föräldrar skrattar vi med ett skratt som kan tyckas och kan till och med vara en smula falskt. Men vi skrattar iallafall)

Det stora projektet som vi (familjen) trodde vi behövde göra under de dyrbara semesterdagarna var att tvätta, grundmåla och måla de TVÅ vad man kan tycka onödiga balkonger har vi till 95% redan gjort :) Givetvis har lillan hjälpt till. Detta bifogas givetvis.

En annan bild jag kommer att bifoga är ett kort där tjejen gungar på sin gunghäst och försäkrar sig om att kompisen Mu sitter säkert och bekvämt.

Hade gott.
Aina tävttar balkong!Aina och Mu gungar.

På bättringsvägen...

Tjipp!

Lite host hörs från övervåningen, lillan sover...
Hon har haft hög feber de senaste dagarna, över 40 strecket. Som förälder blir man givetvis lite orolig. Men med lite medecin och mycket kärlek så brukar bassiluskerna kvickt försvinna.
Idag har hon ingen feber iallafall, men hostan är kvar och hon är väldigt matt i kroppen. Hon vill inte gärna gå själv utan bli buren. Det är skönt att hon dricker och äter bra iallafall. Men jag saknar min lilla busiga tjej som nästan aldrig brukar sitta still.
Hehe, å när hon väl är frisk å springer omkring så önskar jag att hon ngn gång kan sitta still. Så är det...
Jag bifogar en bild från arkivet på hur duktig hon är :)
/daddy- en stolt förälder


RSS 2.0