Våffeltisdag

Våffeltisdag, en dag toppad med grädde å sylt :)

Dagarna sedan sist har varit fyllda med lek, lek, jobb och lek. Vi har "byggt" en koja under trappen där många av Ainas gossedjur bor. Kojan är ett bra jömställe. Men bara bra ifall man kan vara tyst... Å att vara tyst, det är inte lätt för en 15mån liten flicka som är en smula busig.
Gunga är åxå trevligt. Men då Aina vill göra som pappa. d.v.s stå och putta på en gunga, då får hon redan efter den första puttningen en fläskläpp. Detta beror på att den dumma gungan snabbt vände efter putten och puttade till Aina rakt på läppen.

Idag är det som sagt våffeldagen, givetvis har vi gräddat frasiga våfflor. Aina har proppat i sig 5hjärtan fyllda med grädde och sylt, detta 1h efter sin vanliga middag. Jag tror minsan att jag har närt en liten proppare vid min barm.
Givetvis bifogas bilder på våffelfesten :)
 

Mission Impossible

En solig dag är nu till ända...

Det är så roligt att ha varit med på inskolningen. Alla barn känner igen mig som Ainas pappa, å en del kommer till o med ihåg mitt namn.
När jag hämtar Aina de dagar då det är storsamling försöker jag obemärkt tassa in i lokalen. De tusendelar av en sekund som jag kan få  innan ngt barn ser mig är en häftig tid. En tid då jag hinner se hur min dotter leker med de andra barnen. Häftigt.
Å sen har jag hört av både dagmammor och en viss pojkes föräldrar att det är en pojke som verkar vara kär i min dotter. Han springer runt å kramar Aina stup i ett. Å rodnar då hans föräldrar frågat ifall han har lekt med Aina under dagen.
Tiden har altså redan börjat för mig att överbeskydda min dotter.
Njaaa... jag tog faktiskt ett snack med killens föräldrar och försäkrade mig om att killen var snäll, och det är han.

Joo, till rubriken. Idag har jag varit ensam hemma med 2 små barn en längre stund. Frugan med kompis var och tränade å dumpade barnen här. Japp, kan tyckas vara mission impossible för mig. Mn det gick faktiskt rätt bra. de är så pass gamla så att de leker med varandra å det är jättekul att se. De bygger t.ex.  torn tillsammans av diverse burkar å river med detsamma. Efteråt skrattar båda högljutt.
Jag bifogar bilder av kvällen.
Lite förklaring till bilderna:
Bild1) Visar hur jag tränar mina framatida x-boxkompisar.
Bild2) De tränar att bli konstruktörer och gör 2D-ritningar.
Bild 3) Min dotter spelar tuff å taggit på sig sin hiphopmössa å pussar kompisen Samuel.
Bild 4) Pappa berättar att man måste städa upp efter sig då man haft besök.

RSS 2.0