Snö, en liten stund iallafall :)

Ett vitt gnistrande täcke av snö hade landat på vår tomt under natten. Jag såg framför mig en härlig dag i pulkabacken med varm choklad och äggmackor :)
Vi åt frukost och pulsade sedan till närbutiken i den nästan ½cm tjocka snön som vi med tårar i ögonen såg försvinna i den lite för varma men blåsiga vind. (Blåsigt, där av tårar i ögonen)
Väl hemma igen hade det börjat regna och vi började planera dagen inomhus.
Det blev ett dagsschema innehållande: Leka hund, sjunga lilla snigel, äta hamburgare, leka med lego, springa till olika plateser i huset, barnprogram, kurragömma och mycket annat. Jodå så vi har haft fullt upp.

Bifogar bild där Aina jobbar med att transportera varor mellan barnvagnen och kylskåpet.
Hade fint

Kommentarer
Postat av: Daddys fru

Hon är en riktig liten hjälpbreda. Både på att baka kakor, laga mat, hänga tvätt, soppa och att handla och sen plocka in varor i kylskåpet. Sen brukar hon ju faktiskt städa upp sina leksaker efter sig, lägga tilllbaka i korgen och ställa den på sin rätta plats (efter att ngr timmar tidigare hällt ut allt på golvet).

Inte mina gener hon brås på. Kanske långväga på Johans sida?

2008-11-01 @ 15:18:48
Postat av: Farfar

Vissa egenskaper är uppenbarligen ärftliga - sedan kan man ju alltid diskutera om två generationer är särskilt långväga. Nu ska jag gå och lägga mina verktyg på sin rätta plats - någon har hällt ut dom på golvet!

2008-11-01 @ 16:06:55
Postat av: Monster

Här ser vi ingen "Gumma Tö" även om så kraftigt önskas. För utemöblerna är nog fastfrusna i snön samt några växter som inte kommit ner i marken. Kälken har vi inte tagit ut för vi har fortfarande inte lyckats fixa "motorn"! Kanske skaffa ett metspö med köttbulle på då funger motor till kälken. Annars får vi fixa en pulka med varma skinn att bädda ner sig i!

Så kom hit till snön!!!

2008-11-01 @ 18:13:20
Postat av: Kalle

Jag tror nog att dom där tårarna egentligen kom för att det var så vackert med första snön!Med tanke på hur väl packade mjölkpaketen ser ut att vara tror jag även att packteknik kan vara ärftligt.

2008-11-01 @ 18:14:54
URL: http://booli.se
Postat av: dddu

jooo, hon kanske har en karriär i närköpet som mjölkuppackare...

2008-11-01 @ 18:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0