VABBAR

VAB = Vård av barn
Det borde heta att man vabar när man är hemma, men det heter ju att vabba. Eller är det kanske bara så det uttalas? Jag menar, att vabba borde ju betyda vård av barnbarn. Hmmm....
Hur som helst så är jag hemma idag på pankaksdagen å vabbar. Lillan var redan igår kväll hostig och snörvlig. Jag tänkte inte så mycket på det då, men när hon fortfarande var lite hostig och snörvlig så kändes det bäst att låta henne vara hemma å ta det lite lugnt.
Just nu sover hon. Jag vet inte om det beror på att hon är krasslig som det gick bra att lägga henne men det var faktiskt hon själv som föreslog att hon skulle ta en tupplur, så jag bar upp henne till sängen och sa godnatt och stängde dörren. Detta var ungefär 10min sedan så det verkar som om hon somnat på egen hand. Skönt :)
Jag bifogar lite bilder hämtade från vardagen...
Hade fint.
Panera kött

Kommentarer
Postat av: Farfar

Hälsa Aina att hon kryar på sig!

2008-10-24 @ 10:30:15
Postat av: Daddy

Nu är hon uppe och skuttar igen :)

2008-10-25 @ 09:47:48
Postat av: Anonym

Kram från en snörvlig kusin som just nu också tar en tupplur. Han kan en tvåordsmening "ias napp". Det värsta är dock att han i sina försök att uttala "kuckeliku" när han ser en tupp istället säger "kokain!"... Undrar när de ringer från dagis...

2008-10-25 @ 15:50:40
Postat av: Kusin Petter (Ocksa lite snorvlig)

Haha, den var bra. :)Tankte bara saga att jag saknar de dar pankaksdagarna. Det ar sa underskattat med helt vanliga svenska pankakor tillsammans med ett stort glas mjolk!

2008-10-25 @ 18:29:12
URL: http://mybase.blogg.se/
Postat av: daddy

Kokain har han troligtvis lärt sig på dagis. ni vet den där killen er son brukar hänga med på dagis, han som pratar slöddrigt och sover oregelbundet å bajsar på sig. Han är fett misstänkt!pannkakor å mjölk är great!!! :)

Du får väl mumsa på 4 små rätter. hehe :)

2008-10-25 @ 20:22:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0