27:e september

Oj, vad det blåser...

Sådär, lillan sover, och klockan är inte sju än. Hon var väldigt trött. När jag bar henne i trappen (ja, hon kan iåfs gå själv i trappen, men det är ju så mysigt å bära henne) så sa hon med en töttynklig falsett: sova.....sova......sova...
Och det kan jag säga er kära bloggläsare, det är inte varje kväll det är hon som först yttrar ordet sova.
Ja, vad har hon då gjort idag som vart så jobbigt. Tjaa, jag tror det är de långa passen av smetvispande som tog knäcken på henne. Inte nog med att vi hade frasvåffelfest ikväll vi gjorde även en sockerkaka. Mycket vispande blev det.

Annars då, vad har hänt?
Jo, hon har som vanligt varit hos dagmamman under veckan. Inga bekymmer vid hämtning eller lämning. Å hon har käkat bra.
Jo, just det... hon har börjat på småbarnsimm på pankaksdagarna. Där trivs hon, hon är givetvis bäst! Hon hoppar från kanten, å simmar omkring med små armpuffar, knappt man hinner med (oki, överdrev en smula eller två). Men det är en kul happening iallafall.

På fredagar är det pappa-dotter-bonding-day så att säga. Jag är pappaledig på fredagar. i fredags bakade vi bullar (mamma satte degen innan hon gick till jobbet skall tilläggas) å så var vi nere vid båten å pysslade :)  Vi täckte över båten inför vintersäsongen. 
Jag bifogar bilder från båt och bak.
Hade nice.

Kommentarer
Postat av: Kalle

Dom där bullarna ser ju riktigt goda ut.

2008-09-28 @ 00:04:41
URL: http://www.booli.se
Postat av: Kusin Petter

Är det din fina eka?

2008-09-28 @ 16:22:23
Postat av: Fröken grå

Snacka om bullar!!! finns de kvar till mig eller har johan mumsat upp dem redan??? gu va stor hon håller på att bli.... tiden går snabbt när man har roligt!!!! krama om familje vet jag från mig!!!!!!!!

2008-09-29 @ 10:58:17
Postat av: Anonym

Snacka om bullar!!! finns de kvar till mig eller har johan mumsat upp dem redan??? gu va stor hon håller på att bli.... tiden går snabbt när man har roligt!!!! krama om familje vet jag från mig!!!!!!!!

2008-09-29 @ 11:01:10
Postat av: Daddy

Jeees, min eka (vättersnipa). Har även en utombordare till den så jag kan puttra runt längs vätterns stränder :)Oj vad goda bullarna blev. Lillan vräkte i sig 3!!! Jag vräkte i mig en del åxå :)

2008-09-29 @ 12:21:42
Postat av: Barnbarnets farfar

Kul att se barnbarnet, bullarna, bakandet och båten. Men hur är det med boden? Hör den till båten eller möjligen barnbarnet eller utgör den enbert en bakgrund till den beklädda båten på bilden? Besked behövs på bloggen eller möjligen per brev.

Kjell B Nilvér

2008-09-29 @ 12:52:56
Postat av: Daddy

Boden??? Jaha, du menar min strandvilla med övernattningsmöjligheter! (Hehe, det står faktiskt en utfälld tältsäng där inne)

2008-09-29 @ 20:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0