Cykel

Känns nästan som att det är sommar nu när termometern envisas om att visa nästan oräkneliga plusgrader. Lillan utnyttjar den kommunägda marken bakom våran bostad nästan varje dag.
Ofta vill hon att man ska följa med och putta på när hon ska gunga allt högre. Men ibland kan hon faktiskt gå/cykla dit själv å baka sandkakor eller åka rutchkana.
Cykla gör hon ofta med ett leende på läpparna om det är 3-hjulingen hon cyklar på. Hennes balanscykel som frugan köpt till henne har inte riktigt fallit lilla prinsessan i smak. Varför, frågar man henne. Till svar får man ordet: Tjampoj och ett undrande uttryck i hennes ansikte. Hon är ju smart, klart man inte kan cykla utan trampor... Jaja, nu har vi ännu en sak som ska ha plats i det redan fullproppade garaget.
Jag å Aina brukar ibland göra små äventyrsresor. Jag går medan Aina cyklar. Vi upptäcker för henne nya platser runt om i området. Detta är ett bra "prata-med-grannar-som-bor-lite-längre-bort"-tillfälle.
Bild bifogas på balanscykeln
Hade


Kommentarer
Postat av: n

Den är i alla fall snygg. Och det är det viktigaste!!!

2009-04-28 @ 20:50:42
Postat av: Kalle

Trevligt med långväga promenader!

2009-04-29 @ 08:57:22
Postat av: Farfar

Det vore väl ett trevligt litet projekt att fixa trampor till cykeln. Det är bara att sätta igång och CADa! Annars kanske Claes Olsson kanske har något som passar.

2009-04-30 @ 09:12:28
Postat av: Monster

Har du inte glömt spark-cykel hon älskar? Kanske skall vara en fd. Gåvagn som är ypperlig som spark!

2009-04-30 @ 18:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0