Våffelparty!

Lilltjejen sover. Vi har ju för ganska länge sedan slutat med att ligga bredvid henne medan hon ska sova vilket ibland kunde ta 1h! Det är skönt att bara läsa saga å säga god natt nu för tiden. Visst det kan vara 5ggr på en kväll vi behöver gå upp till henne då hon ropar på oss men det är ändå mycket skönare på det här sättet.... tycker jag...

vi hade våffelkalas idag för hela familjen.....japp ni läste rätt... HELA familjen. Lillkillen som ibland blir kallad för lilla bajskillen av hans omtänksamme storasyster åt som en kalashungrig elefantunge som hittat 10ton med nektariner. Föreställ er bilden.... glufs, glufs, glufs........raaaap...
Bild bifogas.
Visst det är lite väl tidigt att låta ett oskyldigt litet barn provsmaka mat, men det är kul :)

Ett I-landsproblem kom upp idag. vi är innehavare av en digitalbox. Frun vill att jag ska spela in ett program. Samtidigt pågår ett sportevenemang på grannkanalen som jag inte vill missa. Aina vill gärna se sin favorit-DVD Björnen. Hur ska en omtänksam pappa lösa detta.
Jo, så här gjorde jag.
Jag drog i gång Aina:s dvd björnen samtidigt som jag riggade upp datorn med en usbpluggad tv-antenn. Scannade fram sprotevenemanget. Efter ca 10 min så skulle fruns program börja, jag sa till Aina att björnen skulle sova nu å stängde av denna under en liten protest.

Nåväl, nu till bilder.
Hade gott

Bild 1: Våffelmannen!!!
Bild 2; Datorn med sport å Tv:n med barnprogramKommentarer
Postat av: helena

Är det inte katten som är på?

2009-08-31 @ 21:19:04
Postat av: Kalle

Jag vill också ha våfflor, det ser ju sjukt gott ut.

2009-09-01 @ 09:41:00
URL: http://www.booli.se
Postat av: Daddy

Hmmm, okej då...det är Katten som syns på tv-skärmen men efter det bilden togs så byttes katten mot björnen.Våfflor är sannerligen smaskens :)

2009-09-01 @ 19:38:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0