Midsommar m.m

Ajajaj, Nils gråter på nedervåningen... Jag som precis skulle börja skriva.... väntar ut frugan....väntar....väntar....nu tystnade Nils, frugan tog upp honom :)
Ojojoj vilket väder mina vänner :) Sommaren har sannerligen kommit!

Idag när jag kom hem från kneget (hehe kneget, ska nog börja använda det ordet oftare :) ) så var det ingen inne. Alla tre var på baksidan. Frun å Nils såg jhag på en gång. De satt på en utbredd filt. Från en kojliknande filt och stolskonstruktion hördes ett knaprande ljud.
Jag smög dit.
Där inne satt Aina helnöjd å knaprade knäckemackor å drack hemmastampad saft. Jag joinade dotterns kalas å fick smaka en bit av brödet. På eftersläppet fick Nils komma in. Bilder bifogas från festen.

Nils å Aina har varit å träffat Moster Erica över midsommar. Vi föräldrar var givetvis också där. Erica med sambo har två katter. Oj vad dessa var intressanta tyckte Aina. Så fort hon såg skymten av dem så sprang hon och ville klappa. Katter är smarta djur av naturen och såg faran komma springande så pass snabbt så att de alltid han undan.
Jag bifogar även bilder från midsommar.

På hemvägen åkte vi förbi frugans farmor å fikade. Där bjöds på Kaffe med dopp. Utsökt :) Bild bifogas.
Hade

Bild 1 Trädgårdsfesten idag
Bild 2-5 Midsommar hos moster Erica
Bild 6 Åkte till Tjörn å hälsade på fruns kompisar
Bild 7 Fruns farmor med barnbarnsbarn 

Kommentarer
Postat av: Farfar

Aina och Nils, tårtan, hängbron - jag gillar alltihopa.

2009-06-25 @ 09:27:48
Postat av: Karro

Du skriver så roligt att jag gråter av skratt; kneget (ska jag också börja med när jag har ett ;)), efterfest med Nils (vill jag också va med på!) osv. Tårtan!!!!! Wow säger jag bara! Mattidning nästa! Som vanligt fantastiska bilder!

2009-06-25 @ 09:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0