Glass är bra, både till frisk och sjuk...

I fredags kom det ca 1dm snö, idag söndag är i stort sett allt borta.

Lillan, vår lilla hjälte, ligger i soffan jämte och sover. Hon har hosta, feber och så säger hon att hon har hont i hakan (jag tror hon menar halsen). Så det är väldigt synd om henne.
Hon dricker bra iallafall så det käns skönt, men äter lite halvdåligt. Som t.ex. så gjorde vi hemmagjorda pizzor igår som hon älskar. Hon åt inte en bit :(
Så otroligt synd om henne...
Jag å Alex spelade vardagshjältar igår å köpte glass till henne. Av en händelse köpte vi så att det räckte till oss andra åxå, flera ggr om :)
Glass är inte bara bra för de som har ont i hakan....eller halsen, utan det är gott åxå.
Bifogar lite bilder på hur hennes två senaste dagar sett ut.
Hade


Våren är här. Det betyder tvättvård

Tjena,
 just nu så känns det som om våren får vänta ett tag eftersom snön vräkte ned med all sin kraft under föregående natt.

Helgen har varit fin. Lillan har fått träffa sin kusin, farbror, faster, farfar å farmor i helgen. Hon har verkligen haft det finfint med mycket uppmärksamhet och lekande.
Ainas helgäventyr började redan i onsdags då lillan å frun åkte tåg upp till farmor å farfar. Hon stod inte i fönstret å tittade ut på allt som schwischade förbi som man kanske skulle ha trott. Istället kommenterade hon alla personer som var i vagnen. Alla benämdes grannen.
Halvkul tror jag frugan tyckte.

Det som har varit extra kul i helgen är att ha fått se de två kusinerna verkligen leka med varandra.
. Nu kanske leken varade i bara ett par minuter, men ändå!

Jag bifogar bilder från helgen. Det kommer även andra bilder bl.a. från då hon hälsade på sin syssling.

Hade gottBild 1: Aina har varit hos frissören
Bild 2: Aina med syssling Sigge
Bild3: Aina tvättar vagnen
Bild4: Kusin Elias å Aina äter kladdkakesmet
Bild5: Ett behövligt bad efter kladdkakesmet
Bild 6: Kusinerna visar farmor/mormor hur man riter en fågel och traktor
Bild7: Aina hjälper farfar med att tvätta bilen

Besök på jobbet å besök i ö-bro

Tjena,
Här sitter jag å ska blogga medan damerna sover, men hittar inte kameran... Jag får bifoga bilder vid ett senare tillfälle.
vi har haft en fin helg.
I fredags (jag är pappaledig på fredagar) var jag å Aina å hälsade på på jobbet. Det bjöds på tårta, så det var lite det som lockade. Besöket gick över förväntan. Många var imponerade då hon åt sin tårtbit å drack sin choklad utan att kladda ner ngt. Hon åt som en liten prinsessa.
Sedan fick hon gå in på kontoret å rita lite på witeboarden.
Senare åkte vi in till staden å lunchade med frugan. Gick senare till biblioteket där vi tog över barnhörnan :)
På lördagen åkte vi till Örebro å hälsade på den 1veckors gamla Sigge med familj. Aina var helt tagen i bäbisen. Hon ville hela tiden sköta om honom.
Söndagen flöt på i slappningens tecken.

Hmmm, undrar var kameran är?
Hade

Jag tror hon är redo för syskon...

Onsdag, lillördag, dagen innan pannkaksdagen....

Frugan var å köpte kläder till lilltjejen idag. Fast jag kan nog inte kalla henne för lilltjejen längre,  hon har storlek 98!!! Det lär ju bli basket jag ska satsa på....jag menar HON ska satsa på, eehehe.

Hon växer inte bara på längden den där tjejen. Det är helt sanslöst vad intryck/information hon kan ta in i den där lilla hjärnan. Inte bara att hon ofta går helt själv på pottan eller toaletten och  tömmer och spolar rent pottan och sätter tillbaka den. Nu byter hon blöjer på mjukisdjuren.
 Jag bifogar bild.
Hade

Ett framtida fotbollsproffs?

Tjenare!
Då var det söndag igen, ojojoj visst att vardagarna snabbt men visst går helgerna ännu snabbare?!

I fredags kom mormor å morfar förbi på en visit. De hade givetvis voffvoff med sig till Ainas stora glädje (Aina kallar deras hund för voffvoff). Senare kom moster Erica. Erica blev Ainas bästis i helgen. Det var bara Erica som skulle läsa sagor, följa med till pottan o.s.v. Vi föräldrar var inget å ha. Lite skönt men samtidigt lite snopet.
Aina var ju krasslig förra gången jag bloggade. Så jag ska väl berätta för er oroliga att det är över. Nu är hon sitt vanliga jag igen.
En boll har införskaffats i hushållet. Detta runda plastklot har använts flitigt måste jag säga. Både jag å tösen tycker om att sparka boll. Vi har satt fram babygymmet som mål för att träna straffläggningar. vilket skott hon har, ojojoj.
Jag bifogar bild från träningslägret i vardagsrummet.
Hade gott


Lilla prinsessan är krasslig

HejHej,
Vaknar kl 4.50 och är trött. Har inte vaknat av veckarklockans radiobrus utan av min lite hostiga, febriga dotter. Hon kan inte somna om, inte jag heller. Frugan går ned med henne å gör lite välling. Hon vill inte ha den. Jag går ned å sätter på tv:n å sappar fram till en kanal vars utbud har en stor del tecknat. Hon slutar gråta. Frun kokar gröt, vi äter och jag åker till jobbet.

Det är väldigt synd om henne.

Jag bifogar ett kort som togs några dagar innan hon blev sjuk där hon skjutsar runt sina bäbisar i vagnen.

Hade

RSS 2.0