NAPPSNAPPAREN!!!

Tjenare!

Aina har gått från lilla tjejen till stora tjejen för några dagar sedan... jag ska berätta hur.
Sent i torsdags eftermiddag gick hela familjen skallgång.... eller rättare sagt nappgång över hela ägorna för att vara säkra på att vi hittat alla Ainas nappar. Vi tog napparna, lade dessa i en fin kartong och ställde ut kartongen i uterummet så att Nappsnapparen kunde ta dessa under natten (Nappsnapparen är en hejare att ta sig in i uterum).
Vi föräldrar trodde att kvällen skulle vara kaotisk, fatta att natta en nappberoende nappoman utan napp!!! Visst hon frågade efter napparna ngn gång men annars gick nattningen kanon! Nu (söndag) har hon fixat utan att gå tillbaka i nappträsket! Vi är jättestolta!
Jo, föresten, den där Nappsnapparen, han lämnade ett paket efter sig till Aina. den innehöll den där legobussen hon pekat på i affären! Vilken lirare den där nappsnapparen, hur kunde han veta??? Och hur kan jag veta att Nappsnapparen är en han? Frågorna är få, likaså svaren...

Vad annars då... jo, jag å Aina har varit ett riktigt AUTO-team i helgen! Vi har slängt 2 lastbilssläp* med skräp, städat hela garaget, tvättat bilen och bytt ut sommarslicksen till dubbade vintersulor.

Info om lillkillen: Lillkillen han krälar på snabbare å snabbare för varje dag. Han börjar även försöka klättra.

Jag bifogar lite bilder
hade gott

*lastbilssläp... njaa...men bilen full 2ggr, blir ungefär som 2 lastbilar..... nästan iallafall.


Kommentarer
Postat av: Helena

Hon är riktigt tapper våran lilla nappoman. Har dock kommit på henne med att tjuvsnutta på lillbrorsans nappar i svaga stunder...

2009-11-29 @ 21:08:00
Postat av: Kalle

Haha! Ni föräldrar är så påhittiga :)

2009-11-29 @ 22:44:11
URL: http://kalle.nilver.se
Postat av: Johan C

Stort att hon "lämnat" nappstadiet bakom sig. Johannes släppte det tidigare under hösten och det gick också förvånansvärt lugnt till, det var lite snyft några kvällar men sen inte några problem.

2009-11-30 @ 07:44:38
Postat av: Erica

Hon är så duktig! Du får berätta att moster Erica är super stolt över henne!Massa kramar

2009-11-30 @ 09:14:23
Postat av: Daddy

Vi kan inte ta all cred för detta. Vi fick nys om nappsnapparen från dagmamman.Johannes är en stor förebild för oss alla! Bra jobbat killen!

2009-11-30 @ 20:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0