Busäta, hundpuss och hajk

Nils har börjat gluffsa i sig ostkrokar nu för tiden. Korkarna är ngt storasyster också tycker om. (För känsliga läsare ska jag informera er om att detta är småbarnsmat så det är inga större onyttigheter i dessa.... tror jag). Idag hörde jag Aina släpa sin stol till kylskåpet, öppna skåpet ovanför och börja prassla med ngt. Jag förstod att ngt fuffens var på gång, men istället för att på en gång störa henne i hennes bus gick jag och hämtade kameran. Ngt jag oftare ska göra tror jag. Vet ni var jag hittade henne, jo, hon satt gömd i kojan under en filt å smaskade på ostkrokarna!

Svärföräldrarna har varit här och hälsat på. Givetvis var hunden med till Ainas glädje. Nils fick sina hundkyssar men var av minspelet inte alls lika förtjust som storasyster.

I helgen har hela familjen varit ut och hajkat i skogen. Sov givetvis över i tält å lagade mat över öppen eld. Lägerplatsen/Base Camp låg vid foten av Håleberget som vad jag vet har en stor likhet med Mount Everest! Båda bergen har sin topp några meter ovanför havsnivån.
Jag bifogar givetvis bilder.

Hade fint

Bild 1 Gömd i kojan å smaskar ostkrokar
Bild 2 Svärföräldrarnas hund smakar på Nils
Bild 3-6 Ute å hajkarKommentarer
Postat av: Helena

Lite småfult att sitta och äta majskrokar så där! Men hon är en liten filur och hon hade rätt... mamma hade sagt att hon inte får om hon hade frågat:P

2009-10-11 @ 22:22:58
Postat av: Kalle

Hehe, inte dåligt slugt det där, heja Aina!

2009-10-12 @ 11:31:29
URL: http://kalle.nilver.se
Postat av: Daddy

Just det, majskrokar heter småbarnssnasket

2009-10-12 @ 20:04:42
Postat av: Alexandra (ja, den där ryskan)

Vad tyckte Aina och Nils om att sova över i tält?

2009-10-12 @ 20:27:24
Postat av: Anonym

vidunderlig utsikt! Nils verkar fokuserad, är det på Mt.Håle eller Mt.Everest eller finns det månne ostkrokar i närheten. Farmor tycker också om ostkrokar Aina! När du kommer hit så kan vi dela lika. kram

2009-10-12 @ 21:51:29
Postat av: Daddy

Hehe, den där ryskan... Du menar kanske: den där trevliga tjejen i korridoren :)

Jo, Aina har sovit i tält flera ggr tiigare så hon tycker det är både roligt och spännande. För Nils var det tältpremiär men han klarade det galant :) Så inga problem alls!Farmor, jag tycker faktiskt utsikten från tossebergaklätten är bättre, men det var trevligt iallafall!

2009-10-13 @ 18:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0