Konstig lek å mycket choklad på tapeten

Tjena,
regn, regn å lite uppehåll.

Frugan var hos tandläkaren i e.m så jag fick åka hem tidigt från det flerkilos tunga konsultpåskgodisägget.
Leve konsulter!

Väl hemma satte lekarna snabbt igång. Aina tyckte att jag å Nils skulle gömma oss i kojan under trappen medan Aina själv skulle sitta i ena soffan och låtsasgråta. Jättekonstig lek. Sedan skulle Aina då å då knacka på hos oss i kojan och vi skulle öppna dörren(skynket) i en sådan långsam takt så att Aina skulle hinna tillbaka till soffan och fortsätta att låtsasgråta.
Nästa gång byter vi lekansvarig.

Choklad, det tycker min dotter är supergott! I lördags stod frugan å knådade deg i köket. Aina vill givetvis hjälpa till å pjovsmaka.
När det var dags att sätta på toppingen på bakverket så var den 70% mörka chokladen nästan slut. Dottern hade norpat nästan 100g!
Efter detta mådde hon inge bra.

Jag lägger upp en ny film om några minuter!!!

Hadeen hemlis :)

Det smälter å smälter. Ja, nu kanske våren snart når oss.

Full fart på ungarna som vanligt. Solen har strålat hur mycket som helst så vi har ofta försökt vara ute med bl.a. slalom och fika på renfäll som aktiviteter.

Jag brukar ringa hem de dagar jag  är på jobbet å hör hur det är och ofta är det Aina som svarar, även idag. Aina sa att hon, Nils å mamma hade en hemlis idag. givetvis blev jag nyfiken vad  det var för ngt å  försökte med alla medel luska ut vad det var för ngt. Men hon höll emot riktigt strångt å berättade inte vad det var för ngt utan sa bara att det var en hemlis.
Väl hemma fick jag överaskningen, en chokladtårtsliknande långpannekaka med kletig toppen. Hoppsan vad god den var men mäktig som få.
Jag fick även fina påskpresenter som Aina pysslat med under dagen på öppna förskolan. Jag blev glad och överraskad.

Kort bifogas som tagits under veckan
De 3 första korten visar hur storasyster förklarar för lillebror att han bara får äta morot när storasyster säger till.Lek

Hejhej
Är våren på väg? +grader å sol :) Snön smälter som en mjukglass utan topping!

Det är så kul att se när barnen leker med varandra. som t.ex i går när Aina ger Nils gåvagnen så att Nils kan skjutsa henne på den eller när de båda är i kojan under trappen å tänder å släcker lampan. Det lär ju ble mer å mer sånt nu när lillkillen Nils blir äldre för var dag.
jag skickar med en bild där de båda hjälper till i köket å en bild där Nils har bullkalas i soffan.
Hade
Konst!

Hejhej,
Barnen sover, frugan stickar eller virkar i soffan å så höll jag på att städa upp lite i köket då jag fann en konstskatt i vår tidningshög. Givetvis scannar jag in fyndet och låter er få ta del av denna skatt.
Titta och njut :)


RSS 2.0