Påsk 2011 = Sol å varmt :)


Här sitter jag på balkongen med sommarkläder å klockan är 8 på kvällen. Det känns som svensk sommar. Härligt :)

Vi har haft en mycket trivsam påskhelg med farmor å farfar på besök. Barnen har fått den uppmärksamhet de vill ha och förtjänar. Nu för tiden när Aina knapt hinner vakna innan hon satt på sig cykelhjälmen så har det varit många cykelturer på schemat där både farmor och farfar har följt med. Aina har guidat i områdena var de bästa lekplatserna ligger.
Vi hann med en liten utflykt till grannsoknen Vadstena [Wassteena] där klostret besöktes, stadens gator promenerades och lekplatsens gungor gungades. utflykten avslutades med bullar, kakor å kaffe :)

Hade gott


Våraktiviteter


Hello
Hela familjen har varit ute å jobbat på baksidan idag å försökt få det att se skapligt ut. Diverse grönsaker har inhandats och stoppats ned i jorden.
Igår inhandelade vi äntligen en cykel till Aina. Oj vad hon både har behövt och frågat efter en. Men nu äntligen så har hon en. Idag har hon tillsammans med en kompis cyklat runt runt runt i kvarteret. Aina är sååå glad å nöjd. En annan som inte riktigt är lika nöjd på cykeln är lillebror. Han försöker å försöker, men hans ben är aningens för korta för att han ska kunna lära sig trampa med trehjulingen.
Jag bifogar lite kort.
Njut av våren :)
HundvaktHej,
I helgen var barnen hundvakter till en busig dvärgpudel. Aina längtade(tjatade) hela veckan efter hunden som äntligen kom på fredagen.
OJ vad barnen och hunden lekte :)
Aina var jätteduktig och lärde sig att trä på hunden kopplet. Nils, han tyckte det var kul att blanda hundens torrfoder med hundens drickvatten för att sedan hämta en visp. det skulle inte förvåna mig ifall Nils blir en kock när han blir stor.
På lördagmorgonen vaknade vi alla av en varsin småslemmig puss från hunden.
Under varje prommenad var det Aina som höll i kopplet. Oj vad hon ville att ALLA skulle se henne då :)
Hade gott.

Bild 1 Ute i naturen
Bild 2 Utmattade i soffan

 

  


RSS 2.0